Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011


Η φρίκη των μικρών ειδήσεων

Αυτός που θα είχε την υπομονή και τον χρόνο να παρακολουθήσει τις μικρές ειδήσεις στα πολυσέλιδα των εφημερίδων και της T.V., θα είχε την αίσθηση ότι άτακτοι εισβολείς στο χώρο της ψυχής του, ακρο­βολισμένοι σε κάθε γωνιά της, τον σφυ­ροκοπούν. Ένας ανηλεής «ανταρτοπό­λεμος» για να κυριευθεί και αλλοιωθεί η συνείδησή του.
Τα «άτακτα σκιάχτρα», είτε από το μέ­ρος των πολιτικών είτε από το μέρος των «εκκλησιαστικών», συντηρούν μια απίθανη παραπληροφόρηση, που συγχύζει τις προ­θέσεις και ενέργειές τους ώστε από τη θολούρα να πραγματοποιούνται υπόγειες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί σε όλο το φάσμα των εθνικών και εκκλησιαστικών προτεραιοτήτων. (Για τις δεύτερες βλέπε και σελίδα 10).
Στο κανάλι EXTRA 3 της 14ης Απρι­λίου, στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο», ο πα­ραιτηθείς έντιμος εισαγγελέας κ. Ι. Σακκάς, καταγγέλλει το πολιτικό σύστημα με δριμύ κατηγορώ. «Νοιώθω αηδιασμένος από την ατιμωρησία των πολιτικών. Παραγράφο­νται όλα τα κακουργήματα του Κοινοβου­λίου. Ενώ ο κοσμάκης σέρνεται στα δικα­στήρια για το παραμικρό, αυτοί (οι βουλευτές) είναι στο απυρόβλητο. Για το νο­μικό χάος και την διαφθορά ευθύνεται το Κοινοβούλιο με κυβερνητικές ευθύνες».

Στο ALTER, ο Γ. Αυτιάς στο «Καλη­μέρα» 20.5.11 παρατηρεί: «Παράνομη η Τρόικα - άκυρα τα μέτρα. Χρειάζεται θε­σμική ανατροπή. Αντισυνταγματικό το μνημόνιο». Αυτό άλλωστε δεν υποστηρίζουν και διαπρεπείς πανεπιστημιακοί, όπως οι κύριοι Μπέης και Κασιμάτης, άλλοτε σύμβουλοι του Ανδρέα Παπανδρέου...!!
Σόδομα και Γόμορρα. Αμετανόητα τα «σκιάχτρα της πολιτικής». Η χώρα βου­λιάζει και ο Γερουλάνος χρηματοδοτεί ομοφυλοφιλική εβδομάδα στην Αθήνα μαζί με τον «υπέρμαχο» των προσωπικών δε­δομένων «δήμαρχο» Καμίνη. Τι άλλο καλ­λίτερο μπορεί να περιμένουμε από τέτοι­ους ανθρώπους;
MEGA. 15.5.11, συνέντευξη του κ. Βασ. Μαρκεζίνη με τον κ. Τζήμα. Απο­λαύσαμε έναν Έλληνα άρχοντα πατριώτη, διεθνούς εμβελείας διανοούμενο, να συνεντευξιάζεται με έναν εκπρόσωπο της γνωστής «δημοσιογραφικής παραπληρο­φόρησης», έναν κομματικό χωρικό. Κρίμα για τον κ. Μαρκεζίνη που ανέχθηκε ένα τέτοιο… βήμα.
Οκτακόσιοι πενήντα (850) πρώην βουλευτές διεκδικούν από την πτωχευμένη χώρα αναδρομικά εκατομμύρια ευρώ. Τόση αναλγησία (!!) και να ξέρεις ότι, οι περισσότεροι απ’ αυτούς διαβιούν εν χλιδή σε πολυτελείς επαύλεις όταν, πριν αναδειχθούν σε… εθνοπατέρες, ήταν ξεβράκωτοι
ANTENNA 23.5.2011. Ο φιλοξενού­μενος καθηγητής της θεωρίας της οικονομίας Νικόλαος Κοτζιάς διερωτάται: «Γιατί δεν ανακοινώνονται τα ονόματα των φο­ροφυγάδων με τα 30 δισ...». Απλούστατα, γιατί όλοι αυτοί ανήκουν και είναι ιδρυτικά μέλη του... κόλπου λεηλασίας της χώρας «δι’ ίδιον όφελος» (!!) Μήπως τώρα οι «αγανακτισμένοι» πρέπει να σκεφθούν τα... οφέλη από το «Γουδί»;
Το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση είχε ασκήσει έντονη κριτική (γιατί η τότε κυβέρ­νηση είχε πωλήσει στους Γερμανούς την μετοχή του ΟΤΕ σε 29 ευρώ. Τώρα ο Γ.Α.Π. και η παρέα του πούλησαν προ ημερών μετοχές και πάλι του ΟΤΕ, στους Γερμα­νούς με... 8 ευρώ. Για να συμπληρώσει τω City Press (7.6.2011) ότι «η νέα μετοχοποίηση του ΟΤΕ είναι η χειρότερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ». Και όμως ο κα­ταστροφικός Γ.Α.Π. παραμένει «πρωθυ­πουργός».
Η Ελλάδα χάνεται, με την κατα­στροφική εξωτερική πολιτική του «κηπουρού» Δρούτσα (Θράκη, Σκοπιανό, Κύ­προς, Βορειοηπειρωτικό, ΑΟΖ, Καστελό­ριζο) και αυτός πήγε στο Αμπού Ντάμπι για να... βοηθήσει τη Λιβύη ως μεσολαβη­τής...
Το πρωί της 3ης 6.2011 στο Antena, (εκπομπή Παπαδάκη) μιλούσαν παραθυρόφιλοι για τους μισθούς πείνας που πε­ριορίζονται στους νεοδιοριζόμενους στα 500€ και ίσως κάτι... πιο κάτω, στα 450€. Ένας εκ των καλεσμένων, ο πολύς κ. Χυτήρης, παρατήρησε ότι, και στην Τουρκία τόσος είναι ο μισθός (!!!)
Και κάποιος «αγανακτισμένος» που μου το τηλεφώνησε αμέσως, σε ακραία βέβαια οργή ευρισκόμενος, ξεστόμισε: «Όχι αυγά και γιαούρτια να τους πετάμε αλλά γκιλοτίνες να στήσουμε στο Σύ­νταγμα...».
Οι «ύαινες» του προδοτουργείου της διά βίου απομαθήσεως πήγαν στη Θράκη και η μεν πρώτη συνεχίζει την ανθελλη­νική, αντεθνική δραστηριότητά της, με σα­τανικές μεθοδεύσεις εκχωρεί την παιδεία στους μουφτήδες και αφελληνίζει και αυτά τα ελληνόπουλα, η δε άλλη ενδιαφέρθηκε για το τζαμί σε χωριό της Ξάνθης, συ­μπληρώνοντας την αποκατάστασή του με άλλες 700.000 ευρώ από την χρεωκοπημένη πατρίδα (για το Τάμα του Έθνους δεν υπήρξαν ούτε υπάρχουν χρήματα).
Μόνον στην Αρκαδία έκλεισαν 123 δημοτικά Σχολεία από αντίστοιχα χωριά. Οι μαθητές θα παραλαμβάνονται με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και θα διεκπεραιώνο­νται στην... Βυτίνα, που είναι ανοικτό το Σχολείο μετά από δύο ώρες ταξίδι. (!!) Τα χωριά έρημα από παπά και δάσκαλο... Οθω­μανικός διωγμός από τους γενίτσαρους της Λέσχης Μπίντελμπεργκ. Ας ετοιμάσουμε αρματολίκι πριν μας αφανίσουν όλους...
Γράφει ο Γ. Κύρτσος (12.6.2011) «Η λογική του κομπιναδορισμού» για τον «θρίαμβο των κυκλωμάτων»: «... Στην πραγ­ματικότητα το διοικητικό, πολιτικό σύστημα συντηρεί με τις αποφάσεις του ένα γιγα­ντιαίο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, το οποίο παράγει και άφθονο μαύρο πολιτικό χρήμα... με ετήσιο τζίρο που μπορεί να ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ...» Αυτά συμβαίνουν τώρα μέσα στην «χρεωκοπία» από τους μοιραίους... που θέλουν να μας σώσουν (!)
Το φαντάζεσθε; Ο καθηγητής κ. Γεώργ. Κασιμάτης απεκάλυψε στο ALTER (εκπομπή Γ. Αυτιά, πρωί 6.6.2011) ότι το Μνημόνιο της προδοσίας συντάχθηκε σε δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου με αμοιβή ένα δισεκατομμύριο (!!!) Αυτός είναι ο Γ.Α.Π. Πόσο δίκιο είχες Απόστολε Κακλαμάνη που θυμήθηκες το... Γουδί!!!

ΣΤΥΛ. ΛΑΓΟΥΡΟΣ
 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ Φ.172 ΣΕΠΤΕΜ.  2011