Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΩ ΒΑΙΝΟΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

 (Ο συντάκτης  του  παρακάτω  άρθρου προφανώς δεν γνωρίζει Ορθόδοξη Θεολογία  ωστόσο προσεγγίζει τις εξελίξεις  επαρκώς.)

Ομολογώ ότι οι θεωρίες συνωμοσίας και τα περι  Αντιχρίστου, illuminati, παγκόσμιας Διακυβέρνησης ποτέ δεν με έπειθαν αλλά... τα στοιχεία και τα γεγονότα συνηγορούν ολοένα και περισσότερο προς αυτήν την πραγματικότητα.
Είμαστε όλοι θεατές μιας αλληλουχίας γεγονότων που τελικά όντως θα οδηγήσουν σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Δεν θέλει και πολύ μυαλό.
Θα μας φέρουν στο σημείο να πιστέψουμε ότι όντως είναι καλύτερα να μας κυβερνούν λίγοι και ισχυροί αντί πολλοί και διεφθαρμένοι πολιτικοί.
Ήδη κάποιοι αναφωνούν ..."καλύτερα οι ξένοι ,για να μας βάλουν σε μια τάξη" ...έχουν πέσει στην παγίδα...είναι η αρχή.
Οι άνθρωποι αυτοί που είναι στην ουσία αυτοί που θα μας σερβίρουν τον Παγκόσμιο Κυβερνήτη που θα εξαλείψει την φτώχεια,την αδικία ,τους φοροφυγάδες,τους κλέφτες και θα προσφέρει ..εργασία..ασφάλεια ....τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (και τίποτε παραπάνω) είναι τα μέλη της Λέσχης Bildeberg και ένα σκαλί πιο πάνω ο κλειστός κύκλος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commition) που κυβερνά τον πλανήτη πίσω από τις κουρτίνες και μπροστά της στέκονται σούζα όλοι οι Προέδροι,Κυβερνήτες,Βασιλιάδες,Δικτάτορες.
Το σχέδιό τους πολύπλοκο ,σκοτεινό και μελετημένο μέχρι λεπτομέρειας. Τίποτε δεν γίνεται χωρίς την έγκρισή τους και όλα τα γεγονότα είναι αποφασισμένα χρόνια πριν.
Δεν είναι τυχαίο ότι ξαφνικά "πέφτουν"
Δικτάτορες,Πρωθυπουργοί και Ηγεμόνες που επι τόσα χρόνια

ζούσαν και βασίλευαν ανενόχλητοι. Απλά προχωρούν στο επόμενο βήμα του σχεδίου τους και απλώνουν τα δικά τους πιόνια πλέον που θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία του όχλου της μάζας για το ...παγκόσμιο οικονομικό μοντέλο ...την Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Και πολύ γρήγορα θα εμφανίσουν και τον αληθινό Πλανητάρχη..τον Σωτήρα!( άλλοι τον αποκαλούν Αντίχριστο) Τόσα έτη μας γαλούχισαν στα δανεικά ,στην εικονική ευημερία ,στο πλαστικό χρήμα , στην απληστία.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι επέλεξαν τη μικρή μας Χώρα την Ελλαδίτσα ως απαρχή της κατάρρευσης που θα ακολουθήσει. Η Ελλάδα ήταν το πιο δύσκολο σκαλοπάτι τους και ακόμη το φοβούνται. Προσπαθούν με κάθε τρόπο ακόμη και με την απειλή βίας να γονατίσουν την συνείδηση αυτού του Λαού που είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους διότι αν ξυπνήσει θα τους δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αποδεχτήκαμε τον Κύριο Λουκά Παπαδήμο ως την αχτίδα φωτός μέσα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Αυτό ήθελαν!
Ο Κύριος Παπαδήμος είναι το επόμενο πιόνι τους πάνω στην παγκόσμια σκακιέρα. Ενεργό μέλος της Τριμερούς Επιτροπής παρακαλώ! Αντιλαμβάνεστε ποιον έβαλαν στην Ελλάδα?
Και στο καπάκι στη διπλανή Ιταλία ..τον Κύριο Μόντι ..που είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ της τριμερούς Επιτροπής! Έχουμε φύγει πια από τα απλά μέλη της λέσχης Bildeberg ...των κλητήρων και τον γραμματέων...του συστήματός τους.Πήγαμε πια στα βαριά ονόματα την επόμενη βαθμίδα που κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον Κύριο Ροκφέλλερ και Ρότσαιλντ.
Ψάξτε για άρθρα στο διαδίκτυο για τον περίφημο ακτιβιστή Υιό του Rothchild ...πολλοί λένε ότι είναι ο περίφημος Αντίχριστος ...ο παγκόσμιος Κυβερνήτης που θα μας επιβάλλουν.Μένει μόνο να περιμένουμε να ακούσουμε το όνομά του στο τραπέζι και να τον δούμε να ξεπροβάλλει ως την μοναδική λύση .Αλήθεια ...τότε θα πειστώ σίγουρα...αλλά φοβάμαι ότι θα είναι αργά.Πότε θα ξυπνήσουμε? Αγωνιστείτε για τα παιδιά μας για το μέλλον μας.Η Εκκλησία που είναι?Έπρεπε να είναι στους δρόμους εδώ και πολύ καιρό και όχι να κόβει βόλτες στο Κατάρ για να προσελκύσει επενδύσεις και να αυγατίσει τα περιουσιακά της στοιχεία.  Πρέπει να αρχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε  και προς τα εκεί....!Ναι δυστυχώς πρέπει!