Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝΤΟΣ ΕΝ ΑΓΙΩ ΟΡΕΙ ΤΟΥ ΑΘΩΝΟΣ, ΠΡΟ 600 ΕΤΩΝ




ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ  ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ
ΑΣΚΗΣΑΝΤΟΣ  ΕΝ ΑΓΙΩ ΟΡΕΙ ΤΟΥ ΑΘΩΝΟΣ, ΠΡΟ  600  ΕΤΩΝ
Οι Εκκλησίες δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλίμονο τότε εις τους εν τω κόσμω
Κατά το 1900 έτος βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρχισε ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνετε αγνώριστος . Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του Αντίχριστου θα σκοτιστεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθύνει σφοδρά η ασέβεια και η ανομία. Τότε έρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος ,μετασχηματίζονται οι μορφές των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τις γυναίκες δια της αναίσχυντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής .Οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γενούν οσάν θηρία από την πλάνη του αντίχριστου.
Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και γεροντότερους ,η αγάπη θα εκλείψει , οι δε ποιμένες των χριστιανών Αρχιερείς και Ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι ,παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιά οδόν από την αριστερά τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας .
Η σωφροσύνη θα απολεσθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτεία .το ψευδός και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις το μέγιστο βαθμό ,και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια .Οι Πορνείες ,μοιχείες , αρσενοκοιτίες ,κλοπές και φόνοι ,θα πολιτεύονται εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθεί την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το Αγιον Βάπτισμα ως και την τύψη της συνειδήσεως..

Οι Εκκλησίες δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλίμονο τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστη διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως ,τότε θα αναχωρούν από τον κόσμο εις τα Ιερά Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφιση των θλίψεων τους και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχώριες .

Και πάντα ταύτα γεννήσονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύσει τα πάντα ,και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της οικουμένης και θα ποιεί τέρατα και σημεία κατά φαντασία θέλει δε δώσει πονηρά σοφία εις τον ταλαίπωρο άνθρωπο ,να εφεύρει να ομιλεί ο εις προς τον άλλον από την μια άκρη της γης έως την άλλη ,τότε θα πετάνται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθόν της θαλάσσης ως ιχθύες.

Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι ,διαβιούντες εν άνεση ,μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντίχριστου .και τόσον θα προοδεύσει την επιστήμη κατά φαντασία ο πονηρός ,ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους και μη πιστεύει εις την ύπαρξη του τρισυπόστατου Θεού.

Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρώπινου γένους ,θέλει κολόβωση τις ημέρες ,δια τους ολίγους σωζόμενους διότι θέλει πλανήσαι ει δυνατό και τους εκλεκτούς .Τότε αιφνιδίως θέλει έλθει η δύστομος ρομφαία και θα θανατώσει τον πλάνον και τους οπαδούς αυτού.

ΠΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ,ΚΥΠΡΟΥ