Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα στον Ναό του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης για την προστασία του Δεσπότου κ. Ιγνατίου (Λάππα)


                 25η  Μαρτίου  2012  Λάρισα        


      Δρακόντεια  αστυνομικά  μέτρα στον Ναό του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης για την προστασία  του Δεσπότου  κ.  Ιγνατίου (Λάππα)  από την  καθιερωμένη  ειρηνική  διαμαρτυρία  των  Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης για   23  συνεχή  χρόνια. 
  Ο Δεσπότης Λαρίσης  κ. Ιγνάτιος (Λάππας) με  άλλους αρχιμανδρίτες και  παπάδες  διώκει  35 Αγωνιζόμενους Χριστιανούς με αγωγές απαιτώντας πλέον των 780000  χιλιάδων  Ευρώ, διότι δεν τον αναγνωρίζουν ως κανονικό  και δεν τον προσκυνούν.  
 -Οι υπόλοιποι συνετοί κληρικοί και λαϊκοί γιατί σιωπούν;
 -Ποίοι κρύβονται πίσω απ' αυτές τις άδικες διώξεις; 
- Ποίοι επωφελούνται απ΄τις διώξεις αυτές; 
 -Ποιά είναι   τα σκοτεινά σχέδια του αρχιδιώκτη και των συν αυτώ;)


     Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το  Σεραφειμικό  κατεστημένο την  ίδια ημέρα με τον κ.  Ιγνατίο (Λάππα) Λαρίσης   επέβαλε   και τους άλλους διαπρύσιους  αστέρες,  τους ομογάλακτους  Χρυσόστομο Δωδώνης και  Παντελεήμονα  Μπεζενίτη Αττικής.   Συνάμα επέβαλλε   την "Φιλάδελφο αλληλεγγύη" συγκαλύψεως κάθε αντικανονικότητας και παρανομίας των, και το κακό που συσσώρευσαν στιγματίζει  την σύγχρονη ιστορία της Εκκλησίας μας.   
       Ο περίβολος του  Ναού  του Αγίου Αχιλλείου θύμιζε  εμπόλεμο πεδίο Γερμανικού γκέτου αποκλεισμένο  από τους μοτοσικλετιστές  αστυνομικούς (Δίας), πάνοπλους  αστυνομικούς ΜΑΤ, και πλήθος ασφαλιτών με πολιτική περιβολή και τους γνωστούς  ατομικής προστασίας  με τα μαύρα γυαλιά προκαλύψεως και τα ακουστικά ασυρμάτου στο αυτί για εσώτερη ενδοεπικοινωνία εντολών. Μετά τον Άγιο Αχίλλειο οι δυνάμεις αυτές μετέβηκαν στην Κεντρική Πλατεία για την προστασία τους  κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.              
     Οι αστυνομικές δυνάμεις  ήταν τόσες, σε βαθμό που υπερτερούσαν  του αριθμού του εκκλησιάσματος και των επισήμων αρχών,  προκειμένου  να προστατεύσουν τον Δέσποτα με την πολυτελέστατη γκαρνταρόμπα των 130 στολών,  του  <Πρόξενου>     όπως είναι το συνθηματικό του  για την Ασφάλεια υψηλών προσώπων.
      Οι Χριστιανοί γνωρίζουν την τακτική αυτή και αποφεύγουν συνήθως  να προσέρχονται   στο Ναό αυτό αποστρεφόμενοι την  κατάσταση   αυτή.  Έτσι εκκλησιάζονται κατά το πρωτόκολλο  οι επίσημοι και οι  στρατιωτικές αρχές.
     Οι  Λαρισαίοι συνειδητοί  πεπαιδευμένοι  Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουν πλέον αντιληφθεί τον Δεσποτισμό  και τον διαχεόμενο κληρικαλισμό για αναρρίχηση  στους θρόνους  και   το μεγάλο  κενό,   το πνευματικό τέλμα εις το οποίο τεχνηέντως περιήλθε οδηγούμενη,  η     περίοπτη  στο  κέντρο της Ελλάδος Μητρόπολη  Λαρίσης και  κατ' επέκταση η Διοικούσα Εκκλησία  εν γένει.
   Η κρίση στην πατρίδα μας οφείλεται στην ακαταλληλότητα και ανικανότητα των πολιτικών. Πρωτίστως η κρίση είναι πνευματική.  Κατ' αντιστοιχία υπαίτιοι της πνευματικής καθιζήσεως είναι οι ταγοί της Εκκλησίας που αναδεικνύουν στο πηδάλιο αναξίους Θεοκλήτους, Παντελεήμονες,  Ιγνατίους, "Λαπάδες" κατά τη ρήση του Χριστοδούλου. Δεσποτάδες και παπάδες που ουδείς εξ' ημών θα προσλάμβανε ως ποιμένες στο ποιμνιοστάσιό του κατά το "ποιμένες κακοί διέρρηξαν την ποίμνη μου".
  Αλήθεια πόσο  έχει κοστίσει στο κράτος η προστασία του Λαρίσης κ.              Ιγνατίου ( Λάππα);;;  
   Συνάδουν όλα αυτά με το αξίωμα συνετού  Επισκόπου;;;
   Να ευελπιστούμε  ότι θα  επιληφθεί έστω και τώρα,   η Σύνοδος της Ιεραρχίας θεραπεύοντας  τις πληγές που ίδια άνοιξε;;; κατά το "ο τρώσας και ιάσεται"...Θα περισώσει το κύρος της;;;
   Μέχρι στιγμής  γιατί κωφεύει, γιατί αδιαφορεί;;;
    Μακαριότατε κ. Ιερώνυμε μπορεί  εσείς να ξεχάσατε... εμείς όμως  δεν ξεχνούμε τις υποσχέσεις σας...
Βλέπετε σχετικές φωτογραφίες απο την διαμαρτυρία των ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ στον  'Αγιο ΑΧΙΛΛΕΙΟ.