Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ενστασι Λυκούργου Νάνη, ιατρού

Ο κος Βαρθολομαίος εισήλθε για μία ακόμη φορά στα interna corporis της Ελλαδικής Εκκλησίας καταπατώντας το αυτοκέφαλο αυτής.
Οι ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν είναι στρατιωτάκια που υπακούουν άβουλα στα κελεύσματα του αρχιοικουμενιστή πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως αλλά υπεύθυνοι ποιμένες της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος.
Οι τελευταίοι οφείλουν να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας απέναντι στην πατριαρχική παρέμβαση που πρωτίστως προσβάλλει τους ίδιους.
Επιπροσθέτως οι απειλές του πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως δεν πρόκειται να πτοήσουν τα πιστά μέλη της Εκκλησίας που αντιτίθενται στις οικουμενιστικές πρακτικές του ιδίου και των ομοφρόνων του.
Αλήθεια από πού αντλούν τη νομιμοποίηση για την ανάληψη οικουμενιστικών πρωτοβουλιών οι εν Φαναρίω και οι εν υπολοίπω Ελλάδι ομότροποί τους;
Μήπως ΕΡΗΜΗΝ του ποιμνίου;
Ο κος Βαρθολομαίος αντί να εκτοξεύει τα βέλη του κατά των ανθισταμένων στα οικουμενιστικά αίσχη καλό θα είναι να ασχοληθεί με κάποιους Φαναριώτες που παντοιοτρόπως σκανδαλίζουν το λαό του Θεού.
Την αυλή μας πρώτα να κοιτάξουμε Παναγιώτατε και μετά τις ξένες αυλές.

Επιπροσθέτως με την εν θέματι πατριαρχική παρέμβαση ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, πράγμα απόβλητο τόσο από χριστιανικής όσο και από ανθρωπιστικής πλευράς.

Λυκούργος Νάνης