Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;


     
     Το μήνυμα που σας προωθώ λέει στο τέλος "προώθησε το αν συμφωνείς". Όχι μόνο συμφωνώ αλλά και υπερθεματίζω. Μόνο οι αθεράπευτα αφελείς και ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνουν. Παλιότερα έλεγα σε συζητήσεις με φίλους ότι ο συμβατικός πόλεμος είναι ασύμφορος από κάθε άποψη. Οι θεωρητικοί του πολέμου έλεγαν ότι σκοπός του πολέμου είναι να επιβάλεις τη θέληση σου στον αντίπαλο. 
       Με τον συμβατικό πόλεμο αυτό σήμαινε αμέτρητες εκατόμβες θυμάτων και τρελά έξοδα. Άρα δε συμφέρει. Ο "μοντέρνος" στρατός δεν έρχεται πλέον στα σύνορα σου οπλισμένος σαν αστακός αλλά αποτελείται από ένα ρακένδυτο και αμέτρητο πειναλέο πλήθος κάθε ηλικίας.
       Ένας στρατός ακατανίκητος απέναντι στον οποίο είναι τελείως άχρηστα τα παντός είδους σύγχρονα οπλικά συστήματα. Στη συνέχεια έρχεται ο ΕΧΘΡΟΣ  και με λογιστικά τερτίπια κυριεύει σταδιακά την οικονομία σου ενώ εσύ δυσκολεύεσαι ακόμα να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κατακτηθεί με όλη τη σημασία της λέξεως. 
       Ξυπνάς μια ωραία πρωΐα και διαπιστώνεις ότι είσαι πλέον μειονότητα στη χώρα σου για την οποία έχυσες ποταμούς αίματος για να την απελευθερώσεις και να την κρατήσεις ελεύθερη. 
     Όλα αυτά γίνονται βέβαια με την τακτική του "σαλαμιού", με την εφαρμογή του πειράματος του βάτραχου στην κατσαρόλα. Να γιατί συμφωνώ με το μήνυμα που σας προωθώ.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
ΝΑΙ.....
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ;
ΝΑΙ.....
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ;
ΝΑΙ, ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ...ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΞΗΡΑ;
ΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ  ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ  ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ....ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ;
ΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ....ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ;
ΝΑΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ......
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ;
ΝΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ;
ΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ...ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ;
ΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ / ΜΑΓΟΥΣ  ΤΗΣ ....ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ;
ΝΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 1-2 ΜΗΝΕΣ  ....ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ;
ΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΤΟΥ  ΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟ. ....ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ;
ΟΧΙ....
ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ;
ΟΧΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ....ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ;
ΟΧΙ, ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ  Η  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ;
ΝΑΙ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ,  ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,  ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ....ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ
ΦΙΛΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΣ