Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Εσείς τι κάνετε τώρα κ.Πρωθυπουργέ;


    ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ;                       08-10-2012

 
       Κύριε Πρωθυπουργέ,                                         
    Την ώρα αυτή που σας γράφω τα παρακάτω διακατέχομαι από μεγάλη αγανάκτηση αλλά και θλίψη γιατί προσπαθώ να καταλάβω αν τελικά εγώ είμαι ο ηλίθιος ή εσείς οι υποτιθέμενοι πολιτικοί και <<σωτήρες>> της πατρίδας μας έχετε τόσο καλές προθέσεις που πραγματικά θέλετε να μας σώσετε.

    Είμαστε εκπαιδευτικοί και οι δυο γονείς, 5 ανήλικων παιδιών, έχετε κυριολεκτικά αλλάξει την ζωή μας,την καθημερινότητα μας.Το 2003 πήραμε δάνειο για να δημιουργήσουμε την πρώτη κατοικία μας,κανονίσαμε τις δόσεις του δανείου,τα φροντιστήρια των παιδιών μας και χωρίς άλλα εισοδήματα (φαίνονται όλα στη φορολογική δήλωση που καταθέτουμε) και τώρα ήρθατε όλοι εσείς που τα προηγούμενα χρόνια <<μας σώσατε>> να μας <<ξανασώσετε>>!!Πάρτε επιτέλους τις αποφάσεις που θέλετε και μην παίζετε καθημερινά με τον πόνο μας, με την αξιοπρέπεια μας .Έχουμε κουραστεί πλέον να σας ακούμε καθημερινά ότι νοιάζεσθε για την Ελλάδα – για τους Έλληνες.  Έχουμε πει πολλά όχι στα παιδιά μας μέχρι τώρα,μην εξακολουθείτε να μας σμπαραλιάζετε,μην παίζετε με τις αντοχές μας.Το ΠΑΣΟΚ το οποίο εφάρμοσε ανάλγητη πολιτική εναντίον της Ελληνικής οικογένειας και ειδικά της πολύτεκνης πήγε στην Γ’ Εθνική και εκεί που είναι δύσκολα θα συνέλθει.Εσείς όμως παρά τις προεκλογικές τυμπανοκρουσίες πήγατε και συνεργασθήκατε με  αυτούς παίρνοντας μαζί σας και τη ΔΗΜΑΡ.Ποσοστό για γέλια και ελέω εκλογικού νόμου κάνετε τώρα κουμάντο δίχως να είχατε και δίχως και τώρα να έχετε την νομιμοποίηση της λαϊκής βάσης.Καταφέρατε με τις πολιτικές σας να προκαλέσετε και να συνεχίζετε να προκαλείτε το κοινόαίσθημα.Που το πάτε άραγε;πέρα από την εξαθλίωση των Ελληνικών νοικοκυριών και προ πάντων αυτών που έχουν πολλά παιδιά,που αλλού να πάει το πράγμα; Τι ανακούφιση αισθανθήκαμε όλοι οι πολύτεκνοι που τόσο κτυπηθήκαμε από το ανάλγητο ΠΑΣΟΚ, όταν  διαβάζαμε και ξαναδιαβάζαμε τα 18 σημεία της περιβόητης διαπραγμάτευσης που θα κάνατε, ακούμε και ξανακούμε τις δηλώσεις σας στο Ζάππειο 1, 2 και 3 για την αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων και την προστασία της πολύτεκνης οικογένειας, η οποία είχε την πρώτη θέση, και δεν πιστεύουμε ακόμα πως μπορεί να έχουμε τόσο πολύ εξαπατηθεί.
    Κ.Πρωθυπουργέ μας εξαπατήσατε,οι κόκκινες γραμμές σας δυστυχώς ξεθώριασαν.Εκείνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε παραίτηση (και απορώ που δεν υπάρχουν φωνές διαμαρτυρίας στο εσωτερικό της Ν.Δ – βλέπετε είναι γλυκιά η θέση του Βουλευτή,προσφέρει δόξα αλλά πρέπει να ξέρετε , το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙΕΙ ,ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ…...Δεν είναι κακό να πείτε στον Ελληνικό λαό: έχω 4 μήνες στην εξουσία αλλά δυστυχώς απέτυχα. Δεν μπορώ να προσφέρω άλλο διότι το βάρος της χώρας είναι δυσβάστακτο και δεν μπορώ να το σηκώσω…….
Είναι δυνατόν 7μελή οικογένεια όπως η δική μου να μπορέσω να ζήσω με τα μέτρα που προτείνετε (γιατί εσείς τα προτείνετε και αφήστε την Τρόϊκα)! Από εποχής Αλογοσκούφη,μετά ο Χριστοδουλάκης τα παιδιά είχαν την τιμητική τους:ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.Γιατί κ.Πρωθυπουργέ μας είπατε ψέματα;Γιατί επαληθεύθηκε ακόμη μια φορά το σενάριο του Μαυρογιαλούρου;Την θυμάστε την Ελληνική ταινία;Προτείνω όλοι οι Έλληνες καθημερινά να βλέπουν την ταινία για να γελάνε με την ψυχή τους. εκεί μας φθάσατε δυστυχώς κ.Πρωθυπουργέ μαζί με το ανάλγητο ΠΑΣΟΚ.
   Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ;
Έκοψε το επίδομα γάμου.
    Εξίσωσε τον ΑΓΑΜΟ με τον ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ.έβαλε εισφορά αλληλεγγύης 1% - 2% κ.λ.π δίχως να λάβει υπόψη του τον αριθμό των παιδιών.
    Έβαλε εισφορά στα αυτοκίνητα των πολυτέκνων πάνω από 2000 κ.ε που το χρειάζεται ο πολύτεκνος για να μετακινεί με ασφάλεια τα παιδιά του και γιατί δεν χωράνε σε μικρότερο.προσωπικά είχα αγοράσει 1600 κ.εκκαι ευτυχώς δεν με άγγιξε……… το χαράτσι .
Στο χαράτσι της ΔΕΗ δεν λήφθηκε υπόψη πάλι ο αριθμός των παιδιών
    Κατήργησε τα Δώρα του Πάσχα-Χριστουγέννων και αδείας.
Καταργήθηκαν οι μετεγγραφές των παιδιών μας,δώσανε πολύ λίγες επί πλέον θέσεις και αναγκάζονται οι πολύτεκνοι να συντηρούν 2 και πλέον σπίτια ανά την Ελλάδα!!
    Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ FULL,τα Σ/Μ κάνουν πάρτυ στις τσέπες μας δίχως καμιά αντίδραση από το κράτος της μίζας,της διαπλοκής,της διαφθοράς.ΠΟΛΥ ΜΠΟΧΑ κ.Πρωθυπουργέ,δεν την νοιώθετε;
Έφερε αναστάτωση με τον ΕΟΠΠΥ.Πληρώνουμε τώρα περισσότερα χρήματα στους γιατρούς με τους οποίους τόσα χρόνια δεν συγκρουσθήκατε.Ολα τα κάνετε τώρα……….
    Εσείς τι κάνετε τώρα κ.Πρωθυπουργέ;
    ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ.Τα ΜΜΕ νυχθημερόν λένε τα ίδια και τα ίδια σαν παπαγαλάκια κακής ποιότητας.Την δουλειά τους …….κάνουν.Συνεχίζετε την πολιτική Λοβέρδου περικόπτοντας τα πολυτεκνικά επιδόματα σε εξευτελιστικά επίπεδα (θα τα παίρνουν οι μαϊμού άνεργοι,οι μαϊμού δικαιούχοι των προνοιακώνεπιδομάτων,οιτσιγγάνοι κ.λ.π και θα μετατρέψετε τη χώρα σε κοινωνικό νεκροταφείο),περικόπτετε το αφορολόγητο των παιδιών (ΑΓΑΜΟΣ=ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ) με όλα τα αρνητικά επακόλουθα για την πολύτεκνη οικογένεια.θα γραφτείτε κ.Πρωθυπουργέ μαζί με τους Βουλευτές που θα ψηφίσουν τα ανάλγητα αυτά μέτρα με τα μελανότερα χρώματα στην ιστορία της Ελληνικής Ιστορίας. Θα συνεχίσουν να κλίνουν τα καταστήματα αφού δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει.
     Κατά βάθος πιστεύω ότι κι εσείς δεν θέλετε να βλέπετε την κατάσταση αυτή αλλά βλέπετε υπολογίζετε ποιο πολύ τους δανειστές από το να βλέπετε με το μέτωπο καθαρό τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Κύριοι, καταλάβετε το; δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, αλλά είστε οφειλέτες και στο λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε.
Το κόμμα σας δεν ήταν που πήρε τα μέτρα του διορισμού των πολυτέκνων εκπ/κωντο 2003 με τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα της αύξησης των γεννήσεων και του διορισμού του 20% των προσλήψεων των πολυτέκνων πανελλαδικά;οσον αφορά τους διορισμούς των πολ.εκπ/κών ο πόλεμος τον οποίο δεχθήκαμε από τους συνδικαλιστές και της ΔΑΚΕ και του ΠΑΣΟΚ ήταν ανελέητος.Τώρα που έχουμε μειώσεις στις  γεννήσεις παραπονιούνται ότι φταίει οτιδήποτε άλλο …….εκτός από το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.Βλέπετε δεν μπόρεσαν να αντέξουν την πίεση των ψηφοφόρων τους…….
    Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο,εύχομαι να πάρετε σωστές αποφάσεις για την ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΛΙΑΡΑ.
Τελειώνοντας κ.Πρωθυπουργέ σας υπενθυμίζω τι λέει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ για τους πολύτεκνους το οποίο το έχετε όλοι σας κουρελιάσει και το επικαλείσθε εκεί που σας συμφέρει.
α) Την παρ. 2 του άρθρου 21 του Συντάγματος, με βάση την οποία:
«Οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το κράτος»
β) Την παρ. 5 του ίδιου άρθρου του Συντάγματος με βάση την οποία:
«Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους»
γ) Την παρ. 5 του άρθρου 4 του Συντάγματος με βάση την οποία:
«Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους» και
δ)  Τις αποφάσεις της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε. με τις οποίες αποφάνθηκε ότι:
   «Η εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος των πολυτέκνων αποτελεί εξυπηρέτηση του γενικοτέρου δημοσίου συμφέροντος, προ του οποίου και αυτή η αρχή της ισότητας των Ελλήνων απέναντι στο νόμο υποχωρεί, λόγω του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Χώρα. (Σ.τ.Ε 2216/1975 – 4062/1990 – 4069/1990 – 2773/1991 κ.ά).
   Με την περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων να είστε σίγουροι όλοι ότι θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο και ελπίζουμε ότι οι έντιμοι και σώφρονες δικαστικοί λειτουργοί θα πράξουν εκείνο που πρέπει.ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ.
Θα ήθελα μια απάντηση δια στόματος σας
Οικογένεια ΓκουντελάκηΠαναγιώτη
5 ανήλικα παιδιά pgoudelakis@yahoo.gr
Βλέπετε δεν κρατάω την ανωνυμία μου όπως οι περισσότεροι