Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Χώρες Σοδόμων και Γομμόρας Η ανθρωπογεωγραφία της ανακυκλωμένης σήψεως

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΑΓΩΝΑΣ Α.Φ.185 http://www.agonas.org
Η πορνεία, ο σοδομισμός, ο λεσβιασμός, η ομοφυλοφιλία, η ελεύθερη συμβίωση, η ενίσχυση της τοκογλυφίας και τα άλλα παράγωγά τους είναι, προτεραιότητες ύψιστης πολιτικής σημασίας για τους παρδαλούς ευρωπαίους ηγέτες και τους εγχώριους ηγετίσκους προδότες της ελληνορθόδοξης παραδόσεως.
Οχυρωμένοι όλοι αυτοί πίσω απ’ το πλασματικό άλλοθι των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», παρακάμπτουν αξίες σταθερές και αμετάκλητες, για να ικανοποιήσουν ατομικά βίτσια πάσης ανωμαλίας και να προετοιμάσουν την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας μέσα από τους εξαθλιωμένους λαούς.
Η εικόνα που αποκαλύπτεται σιγά-σιγά από τις ψηφίδες του παζλ της «Νέας Εποχής» είναι ζοφερή και δυσώδης. Διεθνείς οργανισμοί, ύποπτες λέσχες, κλειστές και μυστικές, συσκέψεις διεθνών συνωμοτών και πρακτόρων, πληρωμένοι με παχυλούς μισθούς εγχώριοι και μη, έχουν ένα και μοναδικό σκοπό να κάμψουν το ορθόδοξο φρόνημα του λαού και να ακινητοποιήσουν τις αντιστάσεις των ανθρώπων εκείνων που διατηρούν μέσα τους ό,τι ο έμφυτος ηθικός νόμος και ο εξ αποκαλύψεως του Θεού επιτάσσουν.

Όλοι αυτοί που νομοθετούν σήμερα στα πάσης φύσεως «κοινοβούλια», «παρασυνεβλήθησαν τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις» και συνεπώς, αν δεν συμβεί κάποιο συγκλονιστικό και έκτακτο γεγονός (αρμαγεδδώνας) που να αφανίσει τα σχέδια τους, καλό να μην περιμένουμε. Θα βιώσουμε παντού την ηθική καταστροφή και τον εξανδραποδισμό των ψυχών και σωμάτων μας.
Ποιοί όμως πρωτοστάτησαν στο ελληνικό κοινοβούλιο για να περάσει νόμος για το «Σύμφωνο Συμβίωσης» ομοφυλόφιλων και άλλων «προοδευτικών», σεξουαλικώς ανώμαλων; Ποιοί άλλοι απ’ αυτούς, που επί 38 χρόνια «νομοθετούν» τα «οψώνια» του βιασμού της ψυχής και της καταστροφής του Έθνους; Και το επέτυχαν με ό,τι βιώνουμε σήμερα.
Δεκαεννιά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δαχτυλοδειχτούμενοι όλοι, υπέγραψαν την αιτιολογική έκθεση νομιμοποιήσεως της «ανωμαλίας» στην Ελλάδα με το σκεπτικό μεταξύ των άλλων... ευφυών, ότι «... οι έννοιες της οικογένειας και του γάμου δεν είναι στατικές αλλά μεταβάλλονται μαζί με τις αξίες, τα ήθη και τις νοοτροπίες μιας κοινωνίας... ανοχής σε ξένα ρεύματα και επιρροές...». Έτσι, με ένα τόσο ρηχό και αναιδές επιχείρημα, δυναμίτισαν την ελληνική οικογένεια και το μυστήριο του γάμου, χλευάζοντας τους ομαλούς και επιβραβεύοντας τους ανώμαλους.
Παραδίδουμε στην χλεύη της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους τους βουλευτές αυτούς που εψήφισαν βέβαια οι μωρόχαυλοι «ορθόδοξοι» ψηφοφόροι για να υποστηρίξουν νομοθετικά χαυνόπρωκτους, κίναιδους και πάσης ανωμαλίας άτομα.
Η δυσωδία της ηθικής σήψεως και η... θεσμοθετημένη αποφορά της σαπισμένης σάρκας δεν είναι δυνατόν να μην παρενοχλούν την υπομονή του Θεού. Και όταν Αυτός θα αποφασίσει να μιλήσει, θα γίνει η κόλαση της Αποκαλύψεως.
Δειγματοληπτικά, κάποια λίγα απ’ τα καθημερινά δρώμενα στην αυλή μας και έξω απ’ αυτήν, στοιχειοθετούν εικόνες ζόφου και ειδήσεις απίστευτης καταισχύνης.
Οι «Αθηναίοι» και οι «Θεσσαλονικείς» είχαν την σκοτεινή ιδέα να ψηφίσουν για... δημάρχους αντιστοίχως, τον μάχιμο άθεο εθνομηδενιστή, ακαταπόνητο εκκλησιομάχο και φουλ... ερωτευμένο με τα γκέτο των λαθρομεταναστών ανά την Ελλάδα, κ. Καμίνη, και την γηραλέα σάρκα του γραφικού οινοποιού, γνωστού τουρκομανούς και του Ατατούρκ θαυμαστού, κ. Μπουτάρη...(!!)
Οι δύο αυτοί, με τις επικίνδυνες για τις «φιλελεύθερες» ιδέες τους για τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας, μεταξύ των άλλων «προοδευτικών» επιτευγμάτων τους, «υιοθέτησαν» και τους πάσης φύσεως ομοφυλόφιλους για να παρελαύνουν στους δρόμους και τις πλατείες (Αθήνας και Θεσσαλονίκης) αποκαλύπτοντας τα σοδομικά... θέλγητρά τους...
Πέρυσι η παρέλασή τους είχε το σύνθημα «φίλα με παντού», φέτος «αγάπα με, είναι δωρεάν» στο πλαίσιο του «φεστιβάλ υπερηφάνειας». Είναι τόσον αηδιαστικό το σκηνικό, ώστε παραιτούμεθα να συνεχίσουμε τις περιγραφές φειδόμενοι της αξιοπρέπειας των αναγνωστών μας...
Δεν έχουμε όμως μόνο «παρελάσεις» ποικιλόμορφων σοδομιστών που προσβάλλουν το «ανθρώπινο πρόσωπο», την εικόνα του Θεού, αλλά και βλάσφημο θέαμα στην Αθήνα, το «Corpus Christi» που παρουσιάζει ως ομοφυλόφιλους τον Χριστό και τους μαθητές του...
Σημειώνουμε εδώ, ότι αυτό το αναίσχυντο έργο του ΜακΚάλι (ο ίδιος ομοφυλόφιλος) προκάλεσε το 1998 σφοδρές αντιδράσεις στη Ν. Υόρκη, όπου προσπάθησε να παρουσιασθεί. Σε πολλές δε έκτοτε πολιτείες των ΗΠΑ που επιχειρήθηκε η παρουσίασή του, ο συγγραφέας έχει αφορισθεί και καταδικασθεί ακόμη και σε θάνατο... Εμείς εδώ στην Ελλάδα πιο προοδευτικοί, επιμένουμε στην χυδαιότητα και στον σοδομισμό...
Δεν είναι μόνον οι επισημοποιημένες παρελάσεις των σοδομιστών σε μεγαλουπόλεις, για να επιδείξουν «υπερηφάνεια» ανωμαλίας στους ομαλούς και να καταφέρουν, όπως υπολογίζουν, να τους μιμηθούμε. Είναι άκρως επικίνδυνο και ανησυχητικό το γεγονός ότι, όλο και πιο πολλοί «ηγέτες» του «δυτικού πολιτισμού» προσχωρούν ή και ενδίδουν στα πάθη της αισχύνης ή της «έννομης» ανηθικότητας και «συντροφικότητας», όπως ευπρεπώς τη βάπτισαν...
Κραυγαλέο παράδειγμα ανώμαλου σοδομιστού το «δίδυμο της καταισχύνης», ο Ολλανδός ανθέλληνας υπουργός εξωτερικών (είναι αυτός που ζητά επίμονα από τους ευρωπαίους «να αφήσουν την Ελλάδα να υποστεί άτακτη χρεωκοπία»), ο οποίος «ερωτεύθηκε» σε κάποια πτήση τον έγχρωμο αεροσυνοδό Μίκαελ Άντζελο Σούπ και έκτοτε έγινε «σύντροφός» του και συζούν «νομίμως» στο οίκημα του... υπουργού.
Ας μην παραλείψουμε να σχολιάσουμε και τους «αστεφάνωτους» (εμείς είμαστε «οπισθοδρομικοί») συντρόφους της νόμιμης πορνείας που λανσάρουν και έχουν επιβάλει τα υψηλά πολιτικά κλιμάκια στους λαούς που... κυβερνούν. Ευχάριστο παράδειγμα για μίμηση!!
Έχουμε και λέμε: από τις 17 κυρίες- υπουργούς των Ηλυσίων: η πρώτη κυρία της χώρας Βαλερί Τριεβελέρ μητέρα τριών εφήβων αγοριών. Μετρά δύο διαζύγια και επτά χρόνια ζωής, συζεί με τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με άλλα 4 δικά τους παιδιά. Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην σύντροφος του ίδιου προέδρου. Και οι δύο πρώην και νυν, βρίσκονται στα μαχαίρια μέσω διαδικτύου για τα... άπλυτά τους...
Η 37χρονη Σεσίλ Ντιφλό, υπουργός... ισότητας. Είναι μητέρα ενός αγοριού και τριών κοριτσιών από διαφορετικούς συντρόφους το καθένα... Ένας απέραντος παράδεισος, οικογενειακός... αχταρμάς, χωρίς να ξέρουν τα δυστυχισμένα παιδιά τίνος πατέρα είναι βλαστάρια...
Συμπληρώστε εδώ και την... σύντροφο εκείνου του σκανταλιάρη σοσιαλιστή (παρ’ ολίγον προέδρου της Γαλλίας, αν δεν προέκυπτε η... καμαριέρα) Ντομινίκ Στρος Καν, πρώην ερωμένη του Λοράν Φαμπιούς (πρώην υπουργού εξωτερικών της Γαλλίας), Γαλλίδα δημοσιογράφο Άν Σικλέρ. Εσχάτως η κυρία τον εξεδίωξε από το σπίτι…
Όμως και στην χώρα μας δεν πάμε πίσω…
Κάποιοι βεβαίως-βεβαίως, θα ισχυρισθούν ότι η προσωπική ζωή των πολιτών δεν αφορά την δημόσια κριτική και ούτε προσβάλλεται. (Εμείς δεν προσβάλλουμε απλώς αντιγράφουμε γνωστά πράγματα). Ο ισχυρισμός όμως αυτός ίσως να ισχύει για τον ανώνυμο λαό αλλά όχι και για τους επώνυμους και μάλιστα τους πολιτικούς άρχοντες, των οποίων η άτακτη ζωή εκτός του ότι τους καθιστά αναξιόπιστους, ταυτόχρονα η ασύμβατη προσωπική τους ζωή εκτροπής από τις παντού και πάντοτε αποδεκτές ηθικές αξίες, δίνει το χείριστο παράδειγμα μιμήσεώς τους από τον χειραγωγούμενο λαουτζίκο.
Περ. «Χρ. Βιβλιογραφία»