Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΚΊΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Περί "αθώων" εμβολίων ή πώς ξεπαστρεύουν τον πληθυσμό...

Περί "αθώων" εμβολίων ή πώς ξεπαστρεύουν τον πληθυσμό...

Αυτά είναι τα 10 γεγονότα που όλοι οφείλουμε να ξέρουμε για τα ''αθώα'' και συνήθη εμβόλια που όλοι μας κάναμε...
Πριν τα δείτε όμως διαβάστε κάποιες απορίες...

Εννοείται ότι το 99.9% (ας ελπίσω ότι το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο...!) του πληθυσμού παγκοσμίως εμβολιάζει τα παιδιά του γιατί τους τα πρότεινε ο καλός αυτός άνθρωπος που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη και που λέγεται γιατρός ή καλύτερα παιδίατρος.

Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν είμαι γιατρός, αλλά σκεφτείτε μόνο πόσα δισεκατομμύρια βγάζουν οι εταιρείες κάθε φορά που εμβολιάζεστε ή εμβολιάζετε τα παιδιά σας.
Φανταστείτε μια καλή μέρα να σας έλεγε ο γιατρός (δυστυχώς σήμερα ορκίζονται πίστη στο ευρώ ή σε όποιοδήποτε άλλο fiat money) ότι τα εμβόλια είναι βλαβερά επειδή περιέχουν καρκίνους, αλουμίνιο, ψευδάργυρο, φορμαλδεΰδη, και προκαλούν αυτοάνοσες ασθένειες, ξαφνικό θάνατο εμβρύου, αυτισμό κ.α.
Τι θα κάνατε άραγε; Θα συνεχίζατε να τον εμπιστεύεστε επειδή είναι φίλος, κουμπάρος, συγγενής ή ακόμη και αδελφός; Μάλλον όχι!
Αν δεν σας εμβολίαζαν όμως θα έχαναν όλα τα χρήματα που έδωσαν για να τα αγοράσουν.
Θα μου πείτε ''πρέπει να μας τρυπήσουν εμάς για να μην τα πετάξουν''; Αυτό εννοείται και χωρίς καν να το σκεφτούν.
Να ξέρετε ότι στην Αμερική ούτε οι φαρμακοβιομηχανίες, ούτε οι γιατροί φέρουν ευθύνη εάν πάθετε κάτι από τα εμβόλια, αν και τελευταία σε κάποιες υποθέσεις μετά θάνατον κέρδισαν την δίκη...!
Είμαι σίγουρος ότι ελάχιστοι από εσάς κάνατε τον κόπο να ρωτήσετε και να επιμείνετε έτσι ώστε να σας πει, τι ακριβώς περιέχουν τα εμβόλια και ποιές οι παρενέργειες εκτός από την ''αναμενόμενη'' για εκείνους γρίπη ή ίωση.
Πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό παιδιάτρων δεν θα ξέρουν τίποτα εκτός από την ονομασία και την εταιρεία του εμβολίου αλλά λόγω πείρας θα σας μιλήσουν ήρεμα για να σας κάνουν να τους πιστέψετε σε ότι σκαρφιστούν και σας πουν εκείνη την στιγμή.
Με μια πολύ σύντομη ανάλυση για να δούμε κάποια από τα συστατικά τους και αν βλάπτουν τα λεγόμενα εμβόλια:
Υδράργυρος: Μόνο 1 mg (1 λαμπτήρας φθορισμού) μολύνει 5.3 τόνους νερού! Σκεφτείτε μόνο ότι η ''καλή'' ΕΕ απαγόρεψε τα θερμόμετρα υδραργύρου!
Φορμαλδεΰδη: Είναι μία εξαιρετικά τοξική χημική ένωση. Σε πειράματα που έγιναν ανακάλυψαν ότι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο των ρινικών (πλακώδες καρκίνωμα) σε αρουραίους. Επίσης, μπορεί να οδηγήσει σε συριγμό βήχα, πόνους στο στήθος και βρογχίτιδα. Και πολλά άλλα...
Αλουμίνιο: Η τοξικότητα του αλουμινίου μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό:
Έλκος στο στομάχι και στα έντερα, Γαστροεντερικές Ασθένειες, Νόσος του Πάρκινσον, Δερματικές παθήσεις, Υπερδραστηριότητα, Νοητική στέρηση στα μικρά παιδιά, Διαταραχές μάθησης στα παιδιά, Παθήσεις στο Συκώτι, Πονοκεφάλους, Έντονο κάψιμο στο στομάχι, Ναυτία, Δυσκοιλιότητα, Πόνους στον κολικό, Έλλειψη ενέργειας
Και σίγουρα τα εμβόλια δεν έχουν μόνο αυτά τα λίγα συστατικά...
Επιτέλους κάντε δική σας έρευνα για να καταλάβετε τι σας βάζουν με την ''συγκατάθεση'' σας. Δεν θα το δεχόσασταν αν πρώτα δεν το έκαναν κάποιοι άλλοι, έτσι δεν είναι;;;
Οι φαρμακοβιομηχανίες με την βοήθεια των λειτουργών κατά τα άλλα γιατρών, (γιατί η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επιχείρηση), σπέρνουν τον φόβο και όλοι τρέχουμε να μας δηλητηριάσουν!
Όλα έχουν να κάνουν με το κέρδος! ΌΛΑ!Άνθρωποι είμαστε και όχι προγραμματισμένες μηχανές που κάνουν ό,τι τους πεις!Δυστυχώς αυτά γίνονται για να μας ξεπαστρέψουν και όχι γιατί μας αγαπούν.
Πηγή: pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr