Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΔΩΡΕΑ ΜΑΣΟΝΩΝ 100 000 $ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ του ύπατου Συμβούλιου της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος

Αν είναι γνήσια η φωτογραφία και η είδηση, τότε μάλλον πρέπει να μας εξηγήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος τι ακριβώς σημαίνει η φράση "Εις τύπον και τόπον Χριστού"

Η παρακάτω  είδηση και οι φωτογραφίες  ήδη κάνουν τον "γύρο" του διαδικτύου.
Δεν  ξέρουμε αν πρόκειται για  φωτομοντάζ  και  πλαστή είδηση ή αν όντως  περιγράφει ένα πραγματικό γεγονός.
Αν πάντως  τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφει  το παρακάτω  κείμενο,τότε   νομίζουμε ότι  η Σύνοδος  της Ιεραρχίας  πρέπει να ζητήσει  απο τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος , εξηγήσεις.
Εμείς  το μόνο που υϊκώς  ζητούμε είναι να μας  ερμηνεύσει  απο την θέση του ποιμένος και του  Αποστολικού διαδόχου, την φράση  "Εις τύπον και τόπον Χριστού".
Με  ελικιρινή  οδύνη και έκπληξη παραθέτουμε  την είδηση και τις φωτογραφίες  ελπίζοντας  ότι  πρόκειται περί απάτης και κατασκευασμένου ψεύδους:


Την Τετάρτη 22/02/12 και ώρα 12:30 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ηγεσίας του Υπάτου Συμβούλιου της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος με τον Προκαθύμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών . Με τον Μακαριότατο συζητήθηκαν θέματα όπως η Οικονομική Δωρεά των 100.000 $ του τάγματος για την αποκατάσταση ζημιών της Μητρόπολης Αθηνών που έχουν υποστεί απο τους σεισμούς του 1999. Επίσης για την συμβολή του τάγματος στο θεάρεστο έργο της διανομής τροφίμων σε άστεγους και απόρους της Αθήνας . Συζητήθηκαν και άλλα θέματα του τάγματος προς ενημέρωση στον Μακαριότατο. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45'.!!
 ΠΗΓΗ