Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Επιστολή του Προέδρου της ΚΟΙΝΩΝΙΑ προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο

E-mail Εκτύπωση
Γιά το θέμα της παρουσίας του σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ.Δαμασκηνού, σε μασωνική τελετή, ο κ .Ηλιάδης απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.Ιερώνυμο:

Μακαριώτατε,
Με βαθύτατο σεβασμό σας εκφράζω τη θλίψη μου για τα όσα έφερε εις φως η ιστοσελίδα «ierovima.gr», σχετικά με τη συμμετοχή του σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού σε εκδήλωση Μασώνων – Μασωνική τελετή – κατά την οποία και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ εκείνοι ήσαν ενδεδυμένοι με όλα τα Μασωνικά τους σύμβολα!
Η Παράταξή μας έχει θέσει ως προϋπόθεση συμμετοχής στον Πνευματικό και Εθνικό της πολιτικό αγώνα την αποκήρυξη της Μασωνίας και πάσης μορφής αποκρυφισμού εκ μέρους των μελών της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και με την συμπεριφορά του σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου βλέπουμε η ίδια η εκκλησιαστική μας Αρχή να προδίδει αυτόν τον υπέρ Πίστεως και Πατρίδος αγώνα μας και να σκανδαλίζει τον πιστό και έντιμο λαό μας.
Ήδη δεχόμεθα πάμπολλες διαμαρτυρίες και σας παρακαλούμε υϊικώς να μας δώσετε λόγον πειστικόν, ώστε να αναπαύσουμε τις συνειδήσεις μας και να πληροφορήσουμε τους ψηφοφόρους μας.
Με βαθύτατον σεβασμόν
Ο Πρόεδρος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης