Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Περί Ομοφυλοφιλίας


Οι στρατιωτικές υπηρεσίες εκει στη Λάρισα γνωρίζουν κάτι ;;;
Μήπως η ανοχή  στους ρασοφορούντας ομοφυλόφιλους (ή και η κατά προτίμηση προώθηση σε επισκοπικούς θρόνους για να τους κρατούν σε ομηρία με το ένοχο μυστικό τους) δεν είναι αρκετή;



Παρακολουθώ για τους γάμους,τις παρελάσεις, τα δικαιώματα και τη στάση «εκκλησιαστικών» κύκλων… και θέλω να σημειώσω τρία πράγματα:

Α.  Στο βιβλίο «Κλινική Ψυχιατρική» του τακτικού καθηγητού Ψυχιατρικής και Νευρολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , εκδόσεις Σακκουλα 1974,σελίς 256 , περιγράφει τις γενετήσιες διαστροφές.

«Πρόκειται περι παρεκκλίσεων εκ της «φυσιολογικής» σεξουαλικής πράξεως και κατ επέκτασιν της καθ όλου ψυχοσεξουαλικής συμπεριφοράς ήτις συμβαδίζει μετά τοιούτων παρεκκλίσεων.
Πρόκειται περί ανωμαλιών αποτόκων οργανικών ή ψυχολογικών αιτίων.
Ως τοιαύτας θα ηδυνάμεθα να αναφέρωμεν:
1.    Την ομοφυλοφιλίαν
2.    τον φετιχισμόν
3.    την επιδειξιομανίαν
4.    ….»

Είναι επομένως ψυχιατρική νόσος…

Β.  Το υπουργείο Εργασίας στον κατάλογο προσδιορισμού της αναπηρίας ανά πάθηση,  θεωρούσε πως ο ομοφυλόφιλος έχει αναπηρία 10%. Είναι άρρωστος..
Τότε έγινε ο μεγάλος χαμός.Διοχέτευσαν τεχνηέντως σε ομοφυλοφιλούντες ρασοφόρους και λοιπούς «ευλαβείς»βλαμμένους ότι σχεδιάζεται να «δοθεί επίδομα αναπηρίας σε ομοφυλόφιλους ( που για να πάρεις επίδομα πρέπει να έχεις πάνω από 67% ποσοστό και πρέπει να είσαι σε αναπηρικό καροτσάκι τουλάχιστον,) ξεσηκώθηκε ντόρος, και αναγκάσθηκε…  το υπουργείο να αναδιπλωθεί και να μη θεωρεί νόσο την ομοφυλοφιλία!!!

Γ. Οι ομοφυλόφιλοι στο στρατό θεωρούνταν ανίκανοι( i 5) και δεν υπηρετούσαν…

Τώρα;
 Η Ιατρική, το κράτος δεν θεωρεί τους ομοφυλόφιλους πλέον  ασθενείς…

Μήπως πρέπει και η  Εκκλησία  να «αναθεωρήσει» την θέση της και να βγάλει από τον κατάλογο των αμαρτημάτων την ομοφυλοφιλία ,αφού είναι ένα απλό «κουσούρι» κατά την Χριστοδούλεια ρήση;

Μήπως η ανοχή  στους ρασοφορούντας ομοφυλόφιλους (ή και η κατά προτίμηση προώθηση σε επισκοπικούς θρόνους για να τους κρατούν σε ομηρία με το ένοχο μυστικό τους) δεν είναι αρκετή; Ο μακαριστός Σεραφείμ είπε πως ελάχιστοι φορούν σώβρακα!!!!

Να μας ελεήσει ο Θεός…

Ασκληπιάδης