Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Γ’ Ή Δύση των σταυροφόρων της λεηλασίας και τοκογλυφίας



ΕΙΠΕ η αναιδής Μέρκελ, στην Γερμανική Βουλή: «Ναι, η απόφαση να μείνει στην Ευρωζώνη η Ελλάδα είναι πολιτική. Και φυσικά μας ενώνουν κοινές αξίες»... Ποιές αξίες μας ενώνουν «κυρία»; Μήπως οι σφαγές των Γερμανών ναζί και ο αποδεκατισμός των Ελλήνων από εσάς τους ίδιους ή μήπως η σημερινή κατοχή των τοποτηρητών του «προτεκτοράτου», η Ελλάς, από τον αιμοβόρο Σόιμπλε; Η γερμανική βαρβαρότητα και τοκογλυφία δεν είναι ελληνική... αξία για να μας ενώνει.
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ δεν είναι μόνο ακριβοί βιομήχανοι, τοκογλύφοι αλλά και άρπαγες αρχαιοκάπηλοι· και τούτο διότι εκτός από την λεηλασία αρχαιοτήτων κατά την κατοχή στην Ελλάδα, τώρα εμφανίζονται να... κλέβουν και την «ροζ πέτρα» από τη φυλή των ινδιάνων Πεμόν με την οποία ο Γερμανός εικαστικός Βόλφγκανγκ Σβαρτσενφέλντ, ... εκόσμησε το πάρκο Τιεργκάρτεν του Βερολίνου. Οι ινδιάνοι την ζητούν πίσω... (βλ. «Κ.» 29.6.2012). Εμείς θα ζητήσουμε ό,τι μας άρπαξαν:
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ «Έλληνες» πολιτικούς πώς να διεκδικήσουμε. Άλλωστε το επίσημο δόγμα της πολιτικής ηλιθιότητας από την δεκαετία του ’50 είναι: «δεν διεκδικούμε τίποτα». Γι’ αυτό τρώμε την μια σφαλιάρα μετά την άλλη... και στο τέλος θα μείνουμε με το «προτεκτοράτο του Μωρέως» εις ανάμνησιν της χαμένης... ελληνικής Ατλαντίδος... (!!)
ΟΣΟ ΓΙΑ την συστηματική λεηλασία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, με δεκάδες μυστικές ανασκαφές από «αρχαιολόγους» του Γ΄ Ράιχ έχουμε υπ’ όψιν μας ένα εμπεριστατωμένο άρθρο από την εφ. «Δ» (8.4.2012) με τίτλο «Το Γ΄ Ράιχ άρπαζε αρχαία και κατέστρεψε τα μνημεία για να τα κάνει οχυρά».
Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ Χρήστος Καρούζος γράφει: «Γερμανοί και Ιταλοί, αφού μπήκαν ή εγκαταστάθηκαν στα μουσεία, αλλού έσπασαν βιτρίνες και αποθήκες, αλλού έκαψαν την ξυλεία, άλλου πήραν ό,τι αρχαία μπόρεσαν». Αυτές είναι οι... «κοινές αξίες που μας ενώνουν» (!!)
◙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ στα Καλάβρυτα και το Δίστομο, τα κρεματόρια στο Άουσβιτς, στο Νταχάου ως και πλήθος άλλων κτηνωδιών των Γερμανών, έδωσαν το δικαίωμα εις πολλούς να τους χαρακτηρίζουν ενίοτε ως «ανθρώπινα κτήνη». Το ότι όμως έφθασαν στο έσχατο σημείο υψηλού «πολιτισμού» να νομιμοποιήσει το Κοινοβούλιό τους την «κτηνοβασία», δηλαδή το σεξ με τα ζώα, μήπως αυτό τούς κατατάσσει, επισήμως πλέον εις τους σπηλαιώδεις «υπανθρώπους» της λίθινης εποχής; Εκτός πια αν το Κοινοβούλιό τους βρισκόταν σε υπνοβασία, και νομοθέτησε την κτηνοβασία...(!!)

ΟΤΑΝ ξέσπασε το 2008 η παγκόσμια οικονομική κρίση, η Γερμανία δεν χρεωκόπησε χάρις στην οικονομική στήριξη των Η.Π.Α. «Σύμφωνα με τα στοιχεία διαχείρισης της κρίσης που ήρθαν στο φώς, οι γερμανικές Τράπεζες στηρίχτηκαν από τις Η.Π.Α. με 531$ δισ. και έσωσαν την δήθεν ισχυρή Γερμανία...
ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ και πάντα ανόητοι αμερικάνοι (η μόνη αξία τους είναι το δολάριο) εστήριξαν έναν λαό, φίδι στον κόρφο της Ευρώπης, που πριν μισό αιώνα προξένησε στην ανθρωπότητα ποταμούς αιμάτων και παγκόσμιας καταστροφής.
Ο ΙΔΙΟΣ φασιστικός λαός σήμερα έγινε εκλεκτός σύμμαχος των αμερικάνων, παραμένοντας εχθρός μακελάρης της υπερήφανης Ελλάδας, που η αντίσταση και η αυτοθυσία των Ελλήνων στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο εστοίχισε εν πολλοίς την ήττα των Γερμανών και την νίκη των συμμάχων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ η «Ιεραρχία» της Αγγλικανικής Εκκλησίας με οριακή απόφαση δεν επέτρεψε την χειροτονία γυναικών «επισκόπων». Παρά ταύτα ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Ρόουαν Ουίλιαμς, δυσανασχέτησε, γιατί έδωσε η Εκκλησία του την εντύπωση ότι είναι «εκουσίως τυφλή»... (!!)
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και ο Κάμερον (πρωθυπουργός της Βρετανίας) έκανε έκκληση να επιτραπεί η χειροτονία γυναικών «επισκόπων» για να «συμμορφωθεί» (η Εκκλησία) στις αποφάσεις του... Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!
ΚΑΤΑ τα άλλα, οι εδώ οικουμενιστές της ανοησίας και απιστίας, περιμένουν να... «αγαπηθούν» και να συνεργασθούν με την «ίδια πίστι» των παντός είδους τέτοιων «Εκκλησιών»... Εκτός πια αν αρχίσουμε να... χειροτονούμε και εμείς... «επισκοπίνες» και «παπαδίνες» προς μεγίστην χαράν... κάποιων χρυσοστόλιστων των πολυαρχιερατικών σόου.
Η ΕΥΡΩΠΗ των gay είναι εδώ, και τα Σόδομα «κατακτούν» την μία χώρα μετά την άλλη... Το νομοσχέδιο για το... γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου στη Γαλλία υιοθετήθηκε επισήμως» και ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε περιχαρής ότι «ο νόμος αυτός θα είναι πρόοδος για όλη την κοινωνία»!! Μάλιστα. Πρόοδος, η αμαύρωση του ανθρωπίνου προσώπου και η απόρριψη της φυσιολογικής του ζωής.
ΕΚΤΟΣ από γκέι οι Βρετανοί έγιναν και παιδεραστές; Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. «Σήμερα το πρωί στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο ΙΤΧ, ο παρουσιαστής Φίλιπ Σόφιλντ έτεινε στον Πρωθυπουργό της Βρετανίας έναν κατάλογο με τα ονοματεπώνυμα προσωπικοτήτων του Συντηρητικού Κόμματος «ύποπτων για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων». Τα ίδια έκανε και ο παρουσιαστής του BBC.
ΠΡΟΣ βλάκα Έλληνα «ορθόδοξο οικουμενιστή»: «Η υφυπουργός Υγείας της Βόρειας Ρηνανίας Μάρλις Μπρέντε Χόρστ... απέκτησε πρόσφατα ένα παιδί με τη... σύντροφο της, με τεχνητή γονιμοποίηση φυσικά, και τώρα έχει βάλει τις διαδικασίες για να αναλάβει την... πατρότητα αποκτώντας γονεϊκά δικαιώματα. Λεπτομέρεια: Η ερωμένη της υπουργού είναι... ιερέας-λεσβία» (!!) «Όμορφος κόσμος οικουμενιστικός... λεσβιακά πλασμένος.
«Χριστιανική Βιβλιογραφία»