Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;



ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ: ΑΓΩΝΑΣ α.φ.194-195 http://www.agonas.org/
Ακούμε συνεχώς πως με τα νομοσχέδια και τους νόμους, οι οποίοι σωρηδόν ψηφίζονται και επιβάλλονται τώρα τελευταία, συμμορφωνόμαστε με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Θα κάνουμε τα πάντα, λένε οι πολιτικοί μας, για να μη βγούμε έξω από τα πλαίσια που μας έθεσαν οι εταίροι μας και να μη χάσουμε τις επόμενες δόσεις.
Στον Μολώχ λοιπόν της Ευρώπης, της γηραιάς αυτής πόρνης και μοιχαλίδας, που επ΄ εσχάτων των ημερών αρνήθηκε τον Χριστό και αγκάλιασε τον Μωάμεθ, τα θυσιάζουν όλα και προσκυνάνε και δουλικά φέρονται τα «παιδάκια» που μας κυβερνάνε.
Ας πεθάνει κόσμος, δεν τους πειράζει, ας σβήσουν οικογένειες, δεν νοιάζονται, ας μείνουν ακατοίκητα σπίτια, τα δικά τους νάναι καλά, ας ξοφλήσει η τρίτη ηλικία, αυτοί να μακροημερεύουν, ας αυξηθούν οι άνεργοι, αυτοί να μη χάσουν τις μίζες τους, ας αυτοκτονήσουν κι άλλοι, πολλοί, αδιάφορο, πόσοι, δεν τους αγγίζει αυτούς κανένας πόνος, ας κλείσουν νοσοκομεία, σχολεία, αυτοί θα στείλουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό, ας βάλουν λουκέτο καταστήματα, το δικό τους κομματικό μικρομάγαζο να συνεχίζει να επιδοτείται από τον κρατικό κορβανά, ας πεταχτούν στο δρόμο νοικοκυριά, ας βγούν στο πεζοδρόμιο οι ελληνίδες, αρκεί να πετύχουμε τους στόχους που θέλει η Ευρώπη.
Δεν νοιάζονται, δεν πονάνε, δεν αγωνιούν, δεν αγχώνονται καθημερινά. Αυτοί ζούνε καλά. Δεν τους έχει αγγίξει η κρίση.
Και σε όλα αυτά τα δάκρυα και τα κλάματα, αφού έχουν εξασφαλίσει ότι δεν θα πληρώσουν τα κόμματά τους που χρωστάνε, δεν θα χρεοκοπήσουν οι τράπεζες που τους δανείζουν, δεν θα κλείσουν τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, δεν θα δικασθούν οι ίδιοι και οι φίλοι τους λόγω παραγραφής για τα σκάνδαλά τους, αυτοί λοιπόν οι προβατόσχημοι λύκοι, οι εκπαιδευμένοι στο εξωτερικό ολετήρες, που μισούν το γένος μας, οι υπαλληλίσκοι των μυστικών υπηρεσιών των ξένων, επικαλούνται την Ευρώπη.
Ποιά Ευρώπη; Αυτή που μας ξεγέλασε με τις επιδοτήσεις και χάσαμε την πρωτογενή παραγωγή μας, που μας χάρισε δήθεν τους ολυμπιακούς, όχι στα 100 χρόνια, αλλά μετά, και γονατίσαμε τελείως, η Ευρώπη των τοκογλύφων και των τραπεζιτών, των ομοφυλοφίλων και αιρετικών, των παιδόφιλων και κτηνοβατών, η Ευρώπη, η μουσουλμανική εταίρα και της γερμανικής μονοκρατορίας η ερωτική σύντροφος, η γηραιά ήπειρος, η γηρασμένη εν αμαρτίαις, η φόνισσα της Σερβίας... Η Ευρώπη των προληπτικών χτυπημάτων, η φιλοαλβανική Ευρώπη, η νατοϊκή και αποκρουστική Ευρώπη της σωματεμπορίας, των ναρκωτικών, της μαφίας και της Μασονίας, η Ευρώπη των στοών και των λεσχών, η άρρωστη αυτή Ευρώπη, αυτή που μας φόρτωσε τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, δεν μας είναι ευπρόσδεκτη. Μόνο θάνατο μπορεί να μας φέρει.
Αυτή λοιπόν η Ευρώπη δεν θα μας καταργήσει τώρα και την Κυριακή. Δε θα αλλοιώσει και την οικογενειακή μας παράδοση. Δε θα νικήσουν το μάτι του Δαβίδ, δηλ. το άστρο της Μοσάντ και το μισοφέγγαρο του Ερντογάν, που διαφεντεύουν στην Ευρώπη, τον Σταυρό του Πατροκοσμά και του Ρήγα Φερραίου. Δεν τη θέλουμε αυτή την Ευρώπη! Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Έχουμε αγριέψει. Έτσι πρέπει. Επιτέλους! Όσοι ψηφίσουν την κατάργηση της Κυριακής Αργίας θα επισημανθούν ονομαστικά και θα εκτεθούν δημόσια και θα απορριφθούν από το χριστεπώνυμο πλήθος, έστω και αν η υπνώττουσα εκκλησιαστική διοίκηση δεν αντιδράσει. Εμείς δεν θα πούμε ούτε «καλημέρα» ούτε «χαίρετε», καμιά χειραψία και φιλοφρόνηση δε θα προσφέρουμε στους θεομάχους και εκκλησιομάχους. Τέλεια αποστροφή αξίζει σε όσους καταπατήσουν την Εντολή του Κυρίου. Μαζί με τους αιρετικούς και τους σχισματικούς, θα είναι κι αυτοί. Ασφαλώς ούτε κατά διάνοια δεν θα ψηφίσει ελληνικό και ορθόδοξο χέρι τους βουλευτές αυτούς.
Σε κάθε περιοχή ιερείς του λαού και λαϊκοί πιστοί άνθρωποι θα ενημερώσουν τον λαό του Θεού ποιά ανθρωπάκια υπέκυψαν στην κομματική πειθαρχία και ψήφισαν όλα τα παραπάνω και αυτό το τελευταίο όνειδος του Υπουργείου Ανάπτυξης. Τώρα θα πληρώσουν αναδρομικά για όλα.

Το επιχείρημά τους ότι η κατάργηση της Κυριακής είναι σε προαιρετική βάση, είναι έωλο, γιατί βάζει την ιδέα της ανθρωποφαγίας μεταξύ των καταστηματαρχών και κάνει απάνθρωπο τον ανταγωνισμό. Δεν πιστεύουμε ούτε καν στις καλές τους προθέσεις. Ιδού ένα σενάριο, πιθανό και ενδεχόμενο: Τα καταστήματα κάτω των 250 τ.μ. είναι ελεύθερα όλες τις Κυριακές, λένε...Λοιπόν όλοι οι εν Ελλάδι Εβραίοι έμποροι και οι αλλογενείς λαθραίοι ιδρύουν τέτοιου είδους μικροκαταστήματα, κρυφοθυγατρικά εταιρειών κλπ και πετάνε εκτός τα ελληνικά. Νομίζουμε ότι δεν θα πάνε οι αγουροξυπνημένοι τις Κυριακές μετά τη νυχτερινή μέχρι πρωϊας διασκέδαση του Σαββάτου μικροαστοί δικοί μας να αγοράσουν; Ασφαλώς ναι. Οι πονηροί Εβραίοι θα αναπληρώσουν το χαμένο Σάββατό τους, οι μουσουλμάνοι τη χαμένη Παρασκευή τους και μείς τα κορόϊδα θα χάνουμε σταδιακά και οικονομία και θρησκεία.
Όταν πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί ότι οι μνημονιακοί πολιτικοί που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν τόσο κακό στην Πατρίδα είτε απο ανικανότητα είτε από σκοπιμότητα δεν θάπρεπε ποτέ με την ψήφο μας να ξαναπεράσουν το κατώφλι της ελληνικής Βουλής αυτό κρίθηκε τότε υπερβολικό. Φαίνεται όμως ότι ήταν πολύ λίγο. Τώρα με την κρυφή μεθόδευση της κατάργησης της Κυριακής αργίας από τα δύο μνημονιακά κόμματα εν μέσω θέρους και κατ΄απαίτηση προφανέστατα του εβραϊκού κατεστημένου στην Αμερική και την Ελλάδα, νομίζουμε ότι πρέπει να κλείσει ο δρόμος και προς την Ορθόδοξη Εκκλησία. Δεν είναι δυνατόν έλληνες βαπτισμένοι ορθόδοξοι να επιχειρήσουν τέτοια ασέβεια κατά του θείου νόμου και της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης και να παραμείνουν στην ίδια, την όποια υποτιθέμενη σχέση είχαν, όπως και νάταν αυτή δομημένη, με την Εκκλησία και το Ναό. Πολύ πριν θα έπρεπε να είχαν μπεί τα επιτίμια της ακοινωνησίας και του μικρού αφορισμού για την ενοχή τους στην υπόθεση της φτωχοποίησης και των αυτοκτονιών. Τώρα όμως το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο.
Πρέπει η Εκκλησία, της ενόχου σιωπής δυστυχώς - έστω και τώρα - με όση δύναμη έχει απομείνει στα πνευμόνια κάποιων ιεραρχών, να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των αρχιτεκτόνων του ανοσιουργήματος και δημόσια να εκφρασθεί εκκλησιαστικά θέτοντας αυτούς εκτός του ποιμνίου της. Διαφορετικά θα αναλάβουν οι ορθόδοξοι χριστιανοί και θα γίνουν φρουροί της πίστεως και δεν θα υπάρξει πλέον δοξολογία και ορκωμοσία με προδότες της παραδόσεως και του αίματος των αγίων. Κλειστές οι πόρτες των ναών στους βέβηλους. Το ίδιο επιτίμιο πρέπει να επιβληθεί και σε όσους από ασυγχώρητη πλέον και βλακώδη εμμονή στηρίξουν και ψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και άλλα που από ιδεολογία δεν σέβονται την Εκκλησία.
Τέλος καλούνται οι καταστηματάρχες, οι οποίοι ήδη διαφωνούν κάθετα με το μέτρο, να υψώσουν φωνές και προειδοποιήσεις, οι δε κληρικοί της Ελλάδος, να διατρανώσουν την αντισυνταγματικότητα του εν λόγω νομοσχεδίου, διότι το ελληνικό σύνταγμα προστατεύει τους ιερούς κανόνες, μέσα στους οποίους περιλαμβάνεται και η αργία της Κυριακής και να επιβάλλουν τα πνευματικά επιτίμια στους καταπατητές της πίστεως.
Όλοι δε οι πιστοί με κορυφαίους τους Μητροπολίτες να εισβάλουν στη Βουλή την ημέρα της συζήτησης και να απαιτήσουν την ανατροπή του Νομοσχεδίου ή να θυροκολλήσουν, αν δεν μπορέσουν να καταθέσουν, έγγραφο αφορισμό σε όσους το ψηφίσουν, στη μνήμη του Μεγάλου Διδάχου των Σκλάβων αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
«Γεννήματα εχιδνών», πολιτικοί των Μνημονίων, της Μπίλντεμπεργκ και της Νέας Τάξης «ήγγικεν» πλέον η Ώρα της οργής του Θεού και του λαού!!!
«ΧΡΙΣΤ. ΕΣΤΙΑ ΛΑΜΙΑΣ»
«ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ,
ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ»
Συνεχίζεται στο επόμενο φύλλο