Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

“ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ” του διαβόλου ή της Νέας Τάξης Πραγμάτων


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ: ΑΓΩΝΑΣ α.φ.194-195 http://www.agonas.org/




Στην Γεωργία των ΗΠΑ βρίσκεται το Elbert County 145 χιλ. ανατολικά της Ατλάντα και 15 χιλ. βόρεια από το Κέντρον της Elberton. Την περιοχή αυτή, που την κατοικεί η ινδιάνικη φυλή των Τσερόκι, την ονομάζουν Al-yeh-li A lo-Hee, δηλαδή “το κέντρον του κόσμου”. Σε αυτό το μέρος και στην κορυφή ενός από τους ψηλότερους λόφους, στέκει ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, ύψους 6 μέτρων και βάρους 100 τόνων. Είναι κατασκευασμένο από έξι τεράστιες πλάκες. Η μία απ’ αυτές βρίσκεται στο κέντρο, με τις τέσσερες να είναι διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά.

Στην κεντρική πλάκα, παρατηρούμε μια τρύπα σε γωνία 34 μοιρών, η οποία «δείχνει» τον North Celestial Pole (Βόρειο Ουράνιο Πόλο) και το βόρειο αστέρι, πάντα ορατό, να συμβολίζει τη σταθερότητα και τον προσανατολισμό με τις δυνάμεις της φύσης.

Η δημιουργία του επιβλητικού αυτού κατασκευάσματος καλύπτεται από αρκετό μυστήριο – όπως αναφέρει επεξηγηματικά μια πρόσθετη γρανιτένια πλάκα που είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση από τα δυτικά της κατασκευής, και η οποία μας δίνει ορισμένες διευκρινήσεις σχετικά με την ιστορία και το σκοπό αυτού του κατασκευάσματος.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Τον Ιούνιο του 1979, ημέρα Παρασκευή απόγευμα, επισκέφτηκε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη ELBERTON GRANITE FINISHINE COMPANY, INES ένας καλοντυμένος ξένος, ονόματι R.C. Christian – το όνομα αυτό, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος αργότερα, ήταν ψευδώνυμο – και τους ανακοίνωσε ότι αντιπροσωπεύει μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα κατασκευάζοντας ένα μνημείο σε τοποθεσία μακριά από τουριστικές ζώνες.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Joe H. Fendley είχε δηλώσει ότι η κατασκευή των πλακών ήταν μια δύσκολη και μάλιστα η προκλητικότερη εργασία που είχε αναλάβει, τόσο λόγω των υλικών όσο και της ακρίβειας που απαιτούσαν οι ανώνυμοι σπόνσορες του έργου.

Η ακριβής τοποθεσία επιλέχθηκε από τον κατασκευαστή.

Η πληρωμή έγινε μέσω τράπεζας, ανώνυμα πάντα.

Το έργο παραδόθηκε στις 22 Μαρτίου 1980.

Η ομάδα που ανέλαβε την ανέγερση του μνημείου, προφανώς δεν είναι παρά μια από τις πολλές ομάδες που εργάζονται μεθοδικά για την δημιουργία μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων». Πίσω απ’ αυτές τις ομάδες βρίσκονται σκοτεινές πνευματιστικές ομάδες, που “καθοδηγούν”, “εξουσιάζουν”, “προστατεύουν” την ανθρωπότητα – κατά την δική τους κρίση (!).


“ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ”

του μνημείου

Οι δέκα εντολές είναι χαραγμένες στις τέσσερες γιγάντιες πλάκες, σε οκτώ διαφορετικές σύγχρονες γλώσσες, μία σε κάθε πλευρά των τεσσάρων πλακών. Ξεκινώντας από βόρεια και με κατεύθυνση προς τα δεξιά οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλική, Ισπανική, Σουαχίλι Κίντι, Εβραϊκή, Αραβική, Αρχαία Κινέζικη και Ρώσικη, οι οποίες δίνουν οδηγίες και κατευθύνσεις για το επιδιωκόμενο παγκόσμιο κράτος…, γι’ αυτό και ονομάστηκαν «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας».

Οι εντολές αυτές (μεταφρασμένες από τα Αγγλικά) είναι:

Κρατήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε μια διαρκή ισορροπία με την φύση.

Ελέγξτε την αναπαραγωγή με σοφία – βελτιώνοντας το σώμα και προστατεύοντας την διαφορετικότητα.

Ενώστε την Ανθρωπότητα με μία νέα ζωντανή γλώσσα.

Ελέγξτε το Πάθος, την Πίστη, την Παράδοση και όλα τα πράγματα με μετρημένη λογική.

Προστατέψτε τους λαούς και τα έθνη με δίκαιους νόμους και αμερόληπτα δικαστήρια.

Αφήστε τα έθνη να αυτοδιοικούνται και να προσφεύγουν σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο για εξωτερικές διαφορές.

Αποφύγετε άχρηστους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.

Ισορροπείστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

Βραβεύστε την αλήθεια, την ομορφιά και την αγάπη αναζητώντας αρμονία με το άπειρο…

Μην γίνετε καρκίνωμα της γης. Αφήστε τόπο για την φύση – Αφήστε τόπο για την φύση.

Από τις παραπάνω “θεόσταλτες εντολές” προκύπτουν κάποια σαφή συμπεράσματα για τους σκοπούς των εμπνευστών της. Αυτά είναι:

Να ελεγχθεί η αναπαραγωγή των ανθρώπων με γενετικές παρεμβάσεις.

Να επιδιωχθεί η ψυχολογική προετοιμασία για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Να δημιουργηθεί ένα διεθνές ποινικό δικαστήριο.

Να χρησιμοποιηθεί μια παγκόσμια γλώσσα.

Να “πνιγούν” οι θρησκείες, τα έθιμα και οι τοπικές διαφορές και κουλτούρες.

Στην κορυφή του μνημείου – κορωνίδα, που είναι τοποθετημένη η έκτη πλάκα, υπάρχει ένα μικρότερο μήνυμα χαραγμένο στις κάθετες επιφάνειες της κορωνίδας του λίθου, σε τέσσερες αρχαίες γλώσσες.

Στο ανατολικό της μέτωπο είναι γραμμένο το μήνυμα στα Αρχαία Ελληνικά, με μικρογράμματη ελληνική γραφή και λέγει: «Οίτε (;) οι λίθοι την οδόν δεικνύντων οιώνι σωφροσύνης». Το νόημα, που προφανώς ήθελαν αν δώσουν με αυτό, είναι: «Ας είναι αυτοί οι λίθοι οδηγοί στην οδό μιας εποχής σωφροσύνης». Στις υπόλοιπες τρεις πλευρές είναι γραμμένο το συγκεκριμένο μήνυμα σε τρεις νεκρές γλώσσες, όπως: βόρεια στη Βαβυλωνιακή με σφηνοειδή γραφή, νότια στη Σανσκριτική και δυτικά στα Αρχαία Αιγυπτιακά με Ιερογλυφική γραφή.

Η γρανιτένια πλάκα που βρίσκεται στο έδαφος δυτικά του μνημείου, όπως αναφέραμε πιο πάνω, προσδιορίζει τη δομή και τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται, παραθέτει διάφορα στοιχεία που αφορούν το μέγεθος, το βάρος, και τα αστρονομικά στοιχεία των λίθων και την ημερομηνία που αναγέρθηκε. Επίσης μιλά για μια χρονική κάψουλα θαμμένη κάτω από την πλάκα, αλλά οι θέσεις (πάνω στη πλάκα) που προορίζονταν για τη συμπλήρωση των ημερομηνιών κατά τις οποίες η κάψουλα θάφτηκε καθώς και αυτών που επρόκειτο ν’ ανοιχτούν, απουσιάζουν. Οπότε δεν είναι σαφές αν η χρονική κάψουλα τοποθετήθηκε ποτέ.

«Ταφόπλακα

της ανθρωπότητας»

Ταφόπλακα της ανθρωπότητας αποκαλούν το μνημείο αυτό διότι, το να περιοριστεί ο πληθυσμός της γης στα 500 εκατομμύρια, σημαίνει τον αφανισμό του 80% του παγκόσμιου πληθυσμού. Η προσπάθεια αυτή εκφράζεται με την προώθηση κάθε είδους πολέμων και συρράξεων, με τον αποπροσανατολισμό από κάθε θεραπεία για τις ασθένειες που προκαλούν τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων (καρκίνος, καρδιοαγγειακές παθήσεις, διαβήτης, AIDS, υπέρταση), με τους αεροψεκασμούς σε παγκόσμια κλίμακα με βαρέα μέταλλα που εξασθενούν το ανοσοποιητικό του σύστημα, με την ρύπανση των θαλασσών με τοξικά και πυρηνικά απόβλητα, με την επιβολή του Κώδικα διατροφής (Codex Alementarius) – μ’ αυτόν θα ασχοληθούμε προσεχώς – ο οποίος θα απαγορεύει ή θα περιορίζει κάθε είδους ουσία με θεραπευτική ή συντηρητική αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό όπως οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα λοιπά μικροθρεπτικά στοιχεία… Δυστυχώς πάμπολλες μέθοδοι βρίσκονται σε εξέλιξη χωρίς ο κόσμος να γνωρίζει την επικινδυνότητά τους ή την προέλευσή τους.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Η έλλειψη πληροφοριών δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μυστηρίου. Το ψευδώνυμο του μυστηριώδη άνδρα, που ζήτησε να παραμείνει άγνωστο για πάντα, επιλέγοντας το όνομα Cristian “Χριστιανός” R.C., από πολλούς ερμηνεύτηκε ότι αναφέρεται στους Μασόνους Ροδοσταυρίτες.

Το γεγονός ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη και τον συμβολισμό αυτού του μνημείου (ούτε καν οι ίδιοι Αμερικανοί, αν και βρίσκεται μέσα στη χώρα τους), δείχνει ότι πρέπει να αφιερώσουμε όλοι μας χρόνο και να το αποκαλύψουμε, διότι κάποιοι σχεδιάζουν μακρόπνοα και παγκοσμίου εμβέλειας σχέδια, διαθέτοντας τεράστια ποσά για να στήνουν, δήθεν, συμβολικά μνημεία, με δήθεν προφητικά γεγονότα, και δήθεν αποκαλυπτικής φύσεως καταστάσεις αντιμετωπίζοντας τους λαούς όχι ως νοήμονα όντα «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν Θεού» αλλά ως έντομα προς εξόντωση. Οι πλεκτάνες τους δεν σημαίνει ότι είναι ικανές να τους οδηγήσουν και στην επιτυχία. Από εμάς τους ιδίους εξαρτάται το αν θα πετύχουν το σκοπό τους και όχι από τους πάσης φύσεως “σωτήρες”.

Μόνο η διαρκής εγρήγορση μπορεί να εμποδίσει την δράση τους. Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιτυχία του έχει βασιστεί στην άγνοια και την παραπληροφόρηση των μαζών, μέσα από την υπερπληροφόρηση.

Στώμεν καλώς. 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ: ΑΓΩΝΑΣ α.φ.194-195 http://www.agonas.org/