Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Β' H Ελλάδα της παρακμής και της κλεπτοκρατίας

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Φ. 186  1 94-195 http://www.agonas.org


Του Στυλιανού Λαγουρού

«Η γενεαλογία της πολιτικής είναι συνεχής και γνησία κατά τους προγόνους. Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκε την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου. Τότε και τώρα, πάντοτε η αυτή. Τότε διά της βίας, τώρα διά του δόλου... και διά της βίας. Πάντοτε αμετάβλητοι οι σχοινοβάται ούτοι, οι Αθίγγανοι, οι γελωτοποιοί αυτοί πίθηκοι (καλώ δε ούτω τους λεγομένους πολιτικούς). Μαύροι χαλκείς κατασκευάζοντες δεσμά διά τους λαούς εν τη βαθυζόφω σκοτία του αιωνίου εργαστηρίου των...».
ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
(Από το Διήγημα «Έμποροι των Εθνών», Άπαντα, τομ. Α΄, κριτική έκδοση Ν.Δ. Τριανταφυλλόπουλος, έκδ. Δόμος, Αθήνα 1981, σελ. 276)
* ΑΝΗΣΥΧΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, με έκδηλη την αγωνία της, φίλες και φίλοι αναγνώστριες και αναγνώστες, η στήλη αυτή για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Οι αδιάντροποι πολιτικοί μας δεν είναι τόσον βλάκες όσον φαίνονται. Η εμμονή τους να συνεχίζουν κομματικά και πολιτικά «λάθη» δεν είναι αθώα. Κάτι πολύ χειρότερο και κρύφιο συμβαίνει...
* ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ για τον «ρατσισμό» δεν επικαιροποιήθηκε με τόσην αναστάτωση, όταν τόσα άλλα σοβαρά κοινωνικά και εθνικά θέματα μας πνίγουν.
* Οι «ΜΑΥΡΟΙ αυτοί χαλκείς», άλλων μεταπράτες είναι «μισθοφόροι» και άλλων τα συμφέροντα υπηρετούν και ενθαρρύνουν. Φίμωτρα κατασκευάζουν και δουλείας δεσμά προετοιμάζουν. Αν ψηφισθεί ο υποτιθέμενος «αντιρατσιστικός» νόμος, η ελεύθερη γνώμη των Ελλήνων θα ποινικοποιηθεί και το στόμα το δικό μας θα κλείσει για να ανοίξει ακόμα πιο πολύ η γλώσσα των μεταναστών και των εβραίων για να σε καταγγέλλουν «ρατσιστή».
* ΝΑΙ. Αν περάσει τελικά το έκτρωμα του «αντιρατσιστικού» νόμου τότε οι σκοτεινές δυνάμεις, των ντόπιων μεταπρατών της «παγκοσμιοποίησης» και του «εθνομηδενισμού», θα έχουν κερδίσει νίκην λαμπράν απωθήσεως των Ελλήνων στο σκοτεινό τούνελ της φιμώσεως του νου και της σκέψεως. Και όποια κριτική και σχόλιο δεν θα αρέσει στο σάπιο κατεστημένο, θα σε στέλνει φυλακή και θα σε εξοντώνει. Ας μη γελοιόμαστε, η ισλαμοποίηση της Ελλάδας είναι σχέδιο μακρόπνοο και από ετών χρονομετρημένο.
* Ο ΦΟΒΟΣ μήπως σου ξεφύγει λόγος «κακός» για τον Εβραίο, τον «λαθραίο», τον ομοφυλόφιλο, κ.λπ. περνώντας στην κατηγορία του «ρατσιστή» με φυλάκιση και εξοντωτικό διωγμό, θα σε κυνηγά σε κάθε στιγμή και ώρα της καθημερινότητάς σου. Σκοπός και αγωνία σου θα είναι να μην σε «πιάσουν»... οι κάμερες και οι χαφιέδες, ελεύθεροι σπιούνοι, ρατσιστή...(!!) Σταλινική η μέθοδος και... αποτελεσματική.
* ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ. Έτσι θα συμβεί και αυτό θα είναι μαζί με τόσα άλλα, το βαρύ τίμημα που μας περιμένει στα κατοπινά χρόνια της σκλαβιάς και των δεσμών... Δεσμοί και φίμωτρα που μας επιβάλουν η Νέα Παγκόσμια Τάξη, οι Σκοτεινές Λέσχες και ο «Μαύρος Ίππος»... με ντόπιους πράκτορες (νομοθέτες) τους «μαύρους χαλκείς» (πολιτικούς)...
* ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ άρθρο διαβάσαμε κάποιες «συνωμοσιολογικές» απόψεις και πληροφορίες, που και αν ακόμη υπάγονται στη σφαίρα των φαντασιώσεων, δεν παύουν να ανησυχούν σοβαρά κάθε προβληματισμένο πολίτη για την «εφευρετικότητά» τους αλλά και για τις ραγδαίες αλλαγές (εμπόδια) σε όλους τους τομείς της ζωής μας, που καθημερινά βλέπουμε να ορθώνονται σε κάθε μας βήμα.
* ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ, περιληπτικό, το καταγράφουμε και εμείς, ως πληροφορίες ερωτημάτων και αποριών, που αφορούν στο «μέλλον» και την πορεία του κόσμου. Ο «εσχατολογικός μελλοντολόγος» ερωτά:
* «ΥΠΑΡΧΕΙ μυστική υπερκυβέρνηση που εξουσιάζει τον πλανήτη; Ιλλουμινάτοι, τέκτονες και σιωνιστές κατευθύνουν τα πάντα και υφαίνουν το σκοτεινό σχέδιο της νέας εποχής; Στόχος της Νέας Παγκόσμιας ελίτ είναι η υποδούλωση της ανθρωπότητας στη Νέα Παγκόσμια Τάξη; Εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται υπό την επήρεια τεχνολογιών νοητικού ελέγχου; Το AIDS, η ηπατίτιδα, τα ναρκωτικά και μια σειρά από τοξικές ουσίες χρησιμοποιούνται από τα κέντρα εξουσίας για την εξαφάνιση των ανεπιθύμητων μειονοτήτων; (οι ορθόδοξοι Έλληνες δεν είναι ανεπιθύμητη μειονότητα; Βλέπε Κίσινγκερ). Όλα, λοιπόν, συνδέονται;
* ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ πιθανά και ταυτόχρονα απίθανα σε αυτό το μοναδικό γαϊτανάκι παραπληροφόρησης ατεκμηρίωτων ειδήσεων, φόβου και καχυποψίας; Πού τελειώνει άραγε η αλήθεια και πού αρχίζει το ψέμα; Πού χάνεται η λογική και πού αρχίζει η παράνοια; Ποιοί στ’ αλήθεια κυβερνούν τη Γη;»
* ΑΥΤΟΙ που κατεργάζονται τέτοια σχέδια σατανικά, σε σκοτεινές λέσχες και περίβλεπτα παλάτια είναι αυτοί που ενοχλούνται περισσώς, όταν τα σχέδια τους αυτά γίνονται γνωστά και αναλύονται οι συνωμοσίες τους. Αυτοί είναι που ειρωνεύονται αυτές τις «συνομωσίες» και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη για τα πονηρά και σατανικά σχέδιά τους.
* ΧΡΟΝΙΑ τώρα φωνάζουμε και γράφουμε, ότι ο «Αντίχριστος» είναι εδώ - δίπλα μας, ανάμεσά μας, πολυπρόσωπος, ακάματος και εργάζεται ασταμάτητα δίχως «διακοπές». Όχι, δεν μπορεί, όλος τούτος ο καταιγισμός «σημείων και τεράτων» που συμβαίνουν στον τόπο μας και στον κόσμο ολόκληρο να είναι... τυχαία.
* Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, προορατικός Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, το 2000 έτος στις 26 Ιουλίου, 10΄20΄ το πρωί, παρέδωσε σε προσκυνητή επισκέπτη, που του προείπε ότι θα γίνει ιερέας, και έγινε, ένα φοβερό κείμενο για τον «ερχόμενο» Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που απόσπασμά του μικρό αναδημοσιεύουμε: «... Έλληνες ανανήψετε αυτή είναι η αλήθεια / μη σας πλανούν οι άπιστοι πως είναι παραμύθια. / Όλα αυτά θα γίνουνε η ώρα πλησιάζει / το σύμπαν αναταράσσεται και σας δεν σας τρομάζει; / Η συμφορά που έρχεται τους ασεβείς να πλήξει / και εκ της γης αλύπητα να τους εξαφανίσει; Πάρετε την απόφασιν και λογικά σκεφθήτε... Ο πόλεμος που έρχεται ουδέποτε έχει γίνει / τόσον μεγάλος και φρικτός που δεν θα γένη ειρήνη / εάν δεν εκκαθαρισθή η ήρα από το στάρι και τα ζιζάνια να καούν σαν το ξηρό χορτάρι».
* ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ας τα βγάλει ο καθένας μόνος του...
«Χρ. Βιβλιογραφία»