Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Προς σοδομοποίηση της ελληνικής κοινωνίας

Toυ Αγωνιστου ιατρου 
κ. Λυκουργου Νανη
Καταστροφή των Σοδόμων


O μακαρίτης καθηγητής της Νομικής Σχολής Αλέξανδρος Τσιριντάνης, πιστός χριστιανός πάνω απ όλα και εκλεκτός, κατά γενική ομολογία, επιστήμων, όριζε την πρόοδο σαν τη σύμπτωση του χρονικώς νεοτέρου με το αξιολογικώς ανώτερο.

Στις άθλιες, από κάθε άποψη ημέρες μας, σαν πρόοδος χαρακτηρίζεται η σύμπτωση του χρονικώς νεοτέρου όχι απλώς με το ποιοτικώς κατώτερο αλλά με το ανώμαλο και το διαστροφικό, το ευτελίζον και βαναύσως υποβαθμίζων, το θεοειδές ανθρώπινο πρόσωπο, όπως, πανηγυρικά, καταδεικνύει η σχετική πρόταση νόμου που κατατέθηκε απ τους βουλευτές του ελεεινότερου, ποιοτικά, κόμματος που εμφανίστηκε ποτέ στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ενός κόμματος, ιδεολογικώς διεστραμμένου, που εάν, ελέω μνημονίου αναλάβει κάποτε τη διακυβέρνηση της χώρας, διότι αλλέως θα αντίκρυζε την εξουσία μέσα απ το...μακαρόνι, θα επιταχύνει τη σοδομοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Την ίδια στιγμή η "συντηρητική" κυβέρνηση που καπηλεύεται, καθώς φαίνεται, άριστα το τρίπτυχο "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια" προβαίνει στην κατάθεση του επαίσχυντου "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου, υποκύπτοντας στις άνομες αξιώσεις των θεραπόντων της δυσώνυμης "πολιτικής ορθότητας" και αποδομώντας τις αξίες για τις οποίες κατά τα άλλα κόπτεται και η καπηλεία των οποιων αποβαίνει άριστο μέσο συγκομιδής ψήφων βεβαίως-βεβαίως!
Για την,υποτιθέμενη, αντίδραση των ποιμένων, "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"!

Η νεοελληνική κοινωνία υφίσταται ανεπανόρθωτη, ποιοτικά, καθίζηση και ημείς "παίζομεν ατάραχοι τον πλαγίαυλόν μας" κατά το μακαριστό Φλωρίνης Αυγουστίνο!

Λ.Ν.