Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Τι έχει να μας πει τώρα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που βράβευσε τον ατεώνα Κοντομηνά για το...φιλανθρωπικό του έργο;

Εμείς τα λέγαμε, Σεβασμιώτατε: Προσέχετε τις «παρέες» σας!
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ευρύτατα στο Διαδίκτυο, σε πολλές και διάφορες ιστοσελίδες, η παραπάνω φωτογραφία του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ μαζί με τον βραβευθέντα (!!!) από τη Μητρόπολη Πειραιά, υπόδικο και κατηγορούμενο για εξαπάτηση του Δημοσίου και σπατάλη εκατομμυρίων, επιχειρηματία Κοντομηνά.



Στη συγκεκριμένη απαράδεκτη βράβευση είχαμε αναφερθεί εκτενώς τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έγινε. Τότε, διάφοροι «περίεργοι» (και ίσως...τηλεκατευθυνόμενοι) σχολιαστές μας...εγκαλούσαν στην τάξη, μας κατηγορούσαν για «ιεροκατάκριση» και έλεγαν πως «υπερβάλουμε».

Αλήθεια, τι έχουν να μας πουν τώρα όλοι αυτοί;

Τι έχει να μας πει ο Επίσκοπος Σεραφείμ, που χαρακτήρισε «μέγα ευεργέτη» τον Κοντομηνά;;;

Θα πουν κάποιοι, πως τότε «δεν ήταν κατηγορούμενος» ο ιδιοκτήτης του αντίχριστου Άλφα. 

ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ! Ήδη από τον Αύγουστο, είχε διαταχθεί Εισαγγελική έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκία στον «φιλάνθρωπο» Κοντομηνά, όπως διαβάζουμε εδώ!

Τι δουλειά είχε λοιπόν η Μητρόπολη Πειραιά να αποδέχεται τις «δωρεές» κλεφτών και να τους βραβεύει κιόλας;

Δυστυχώς, η δικαίωση των όσων γράφαμε τότε ήρθε γρήγορα. Και μάλιστα πικρή, αφού διασύρεται ολόκληρη η Ορθόδοξη Εκκλησία με τις «φιλίες» του Μητροπολίτη Σεραφείμ!

Ελπίζουμε τουλάχιστον να κατάλαβε το λάθος του. Δεν είναι κακό κάποιος να παραδέχεται ότι έσφαλε. Διορθώνεται και αποφεύγει μελλοντικά τις «κακοτοπιές» και τις «κακές παρέες».
Υ.Γ. Θα αναρωτηθούν μερικοί γιατί δεν κάνουμε αναφορά στο άλλο πρόσωπο («καλό Χριστιανό» τον χαρακτήρισε ο κ. Σεραφείμ!) που βρίσκεται περιχαρής δίπλα στον καταζητούμενο Κοντομηνά. Η απάντηση είναι απλή: Οι πολιτικάντηδες - και ειδικά ο συγκεκριμένος - είναι γνωστοί για τα για το...ήθος, την τιμιότητα και την ειλικρίνειά τους!

Η Εκκλησία όμως, τι δουλειά έχει να ανακατεύεται με αυτόν τον ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ  ΒΟΡΒΟΡΟ...; 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr