Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!!!

ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΏΝ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

 


ΝΕΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Και για να μην πει κανεις ότι δεν το φανταζόταν, εμείς οι «τρελοί θρησκόληπτοι ακραίοι συνωμοσιολόγοι» το φωνάζαμε ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, όταν όλοι ασχολούνταν με τις λίστες Λαγκάρντ! Τι λέγαμε τότε;

ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΏΝ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

 

Μάλιστα, το όνομα που θα πλασάρουν ως επιτυχία (!!!) είναι το «Βόρεια Μακεδονία»! 

 

Σύμφωνα με αδιάσειστες πληροφορίες μας, από τη μεριά της «ελληνικής κυβέρνησης» το θέμα έχει τελειώσει κι απλά κολλάει στους Σκοπιανούς, οι οποίοι θέλουν σκέτο «Μακεδονία»!!! Είναι θέμα χρόνου όμως να πειστούν και να συμφωνήσουν στην «πατριωτική λύση» του «μακεδονομάχου Σαμαρά», αφού στις πιέσεις που τους ασκούνται έχουν επιστρατευθεί και ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ» ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!

Αυτοί είναι οι ελεεινοί νενέκοι, εφιάλτες και πηλιογούσηδες μνημονιολάγνοι!!! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!

Γνωρίζουν πως η μεγάλη πλειοψηφία των αποχαυνωμένων - και εθνικά απονευρωμένων - νεοελλήνων κι ελληνόφωνων δεν θα αντιδράσει ή θα υπάρχουν μονάχα κάποιες λεκτικές αντιδράσεις κομμάτων!

Ας μην ανησυχούν όμως! Πάλι οι γνωστοί...λίγοι μα Πατριώτες (οι «τρελοί θρησκόληπτοι» που λέγαμε!) θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα...!

Υ.Γ. Περιμένουμε και κάποιους «μακεδονάρχες» Ιεράρχες να ξεσηκωθούν...ξέρουν εκείνοι...! 

Αναρτήθηκε από