Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επίορκοι δικαστικοί προσπαθούν να κουκουλώσουν το σκανδαλο της ΕΛΣΤΑΤ! Οι δικαστές οφείλουν να εξεγερθούν. Αυριο, δεν θα υπάρχει.

Οι ευθύνες σας κύριοι δικαστές ειναι τεράστιες, οφείλετε να εξεγερθείτε και να σπάσετε την μέγγενη του διεφθαρμένου που προσπαθεί να κινήσει τα νήματα της συγκάλυψης. Αυριο, δεν θα υπάρχει.επίορκοι-δικαστικοί-προσπαθούν-να-κουκουλώσουν-το-σκάνδαλο-της-ΕΛΣΤΑΤ

Αποκαλυψη βόμβα απο την Real, που αποδεικνύει την συνωμοσία των διεφθαρμένων πίσω απο το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Οι δικαστές πρεπει να κατανοήσουν πως η έκβαση αυτής της υπόθεσης ειναι το μοναδικό όπλο που εχει η Ελλαδα στο νομικό της οπλοστάσιο απέναντι στην συμμορία που δολίως επέβαλλε την σημερινή κατοχη της χώρας και το μεθοδικό πλιάτσικο που συντελείται στην δημοσια και ιδιωτική περιουσία.

Τα γεγονότα ειναι συντριπτικά:

1. Το ΔΝΤ παραδέχεται “λάθος” στο προγραμμα, αποκρύπτει όμως οτι το “λάθος” ειναι ισόποσο με την χαλκευση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Την χαλκευση που έγινε ακριβώς για να τεκμηριώνει την δόλια υπαγωγή της Ελλαδας στο δολοφονικό μνημόνιο.

2. Αποδεικνύεται πως ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ (πελάτης) ηταν συγχρόνως υπάλληλος του ΔΝΤ (προμηθευτής). Γεγονος που απο μόνο του αρκεί για να οδηγήσει την συμμορία του Παπανδρεου στο εδώλιο.

3. Οι καταγγελίες Λογοθετη – Γεωργαντα σε συνδυασμό με την πειθαρχική δίωξη της ανακρίτριας, ειναι ισχυρή ένδειξη δικαστικής μεθόδευσης της οποίας ο “μαέστρος” βαρύνεται για μια σειρά μεθοδεύσεων σε υποθέσεις που ζημίωσαν το δημόσιο συμφέρον και θα έλθουν στην επιφάνεια με την καρατόμηση του. Ειναι ΝΤΡΟΠΗ για όσους στηρίζουν αυτη την κυβερνηση, να μαχαιρώνουν με αυτόν τον τροπο τον ακρογωνιαίο θεσμό της δικαιοσύνης, την δημοκρατία.

Και τέλος, καθόλη την διάρκεια του “προγράμματος” που βασίστηκε στο έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ, δεν υπάρχει ούτε ενα “διαρθρωτικό μέτρο”, ΟΥΤΕ ΕΝΑ που να εχει στεφθεί με επιτυχία. αντίθετα, μέτρα όπως ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο, η αύξηση των τελών κυκλοφοριας κλπ, σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χωρα θα είχαν οδηγήσει τους εμπνευστές τους – τουλάχιστον – στην απαξίωση και την χλεύη. Εδώ τους οδηγούν σε νέες θέσεις εξουσίας. Ειναι ξεκάθαρο οτι η συμμορία που οργάνωσε και το έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ ειναι ενεργή, δια τούτο και η μεθόδευση.

Η καταδικαστική αποφαση όμως για την υπόθεση, ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για την νομική αντιμετώπιση του μνημονίου, καθότι θα προκύψει δόλος. Και η καταδολίευση, για τον δυτικό νομικό πολιτισμό, οδηγεί σε ακύρωση της συμφωνίας και αποζημιώσεις. Σε χώρες όπως Π.χ. Η ανεπτυγμένη Κίνα, οδηγεί στο απόσπασμα.

Οι ευθύνες σας κύριοι δικαστές ειναι τεράστιες, οφείλετε να εξεγερθειτε και να σπάσετε την μέγγενη του διεφθαρμένου που προσπαθεί να κινήσει τα νήματα της συγκάλυψης. Αυριο, δεν θα υπάρχει.

olympia.gr