Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΦΙΓΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΠΟΥ ΓΗΣ! Οι πιστοί μαθαίνουν ότι είναι "τιμή" τους να υποδέχονται τους αιρετικούς στους Ορθόδοξους Ναούς τους!

 Γράφει ο Perseas


Καὶ πῶς νὰ γίνει ἀλλιῶς, ἀφοῦ ὅλοι οἱ ἐκκλησιαστικοὶ ἡγέτες (ὄχι Ποιμένες, ἀλλὰ ψευδοποιμένες) ἔχουν ἀποδεχθεῖ τὴν αἵρεση, δὲν διαμαρτύρονται γιὰ τὰ Οἰκουμενιστικὰ αἴσχη τῶν Φαναριωτῶν καὶ συμμετέχουν ἀδιαμαρτύρητα στὶς Συνόδους τοῦ ἀρχιΟικουμενιστῆ Βαρθολομαίου, προσυπογράφοντας ἔτσι τὶς πράξεις του;
Τὰ ὀνόματα γνωστά. Χθὲς ἦταν ἡ σειρὰ τοῦ Ἀρχιεπισκόπου Δημητρίου νὰ «λαμπρύνει» μὲ τὴν παρουσία του καὶ νὰ νομιμοποιήσει τὰ αἴσχη Βαρθολομαίου-Φραγκίσκου (μᾶς συγχωρεῖτε Ἁγιώτατε Πάπα ποὺ σᾶς βάζουμε δεύτερο, ἀλλὰ ἂς δώσουμε τὴ στιγμιαία αὐτὴ χαρὰ στὸν διεκπεραιωτὴ  τῶν Σχεδίων σας, Βαρθολομαῖο).
  Μηνύματα γιὰ τέτοιες παναιρετικὲς ἐνέργειες λαμβάνουμε ἀπὸ πολλὲς χῶρες (ὅπως Ἀγγλία, Γερμανία,  Αὐστραλία, Καναδά κ.λπ. Γιὰ μιὰ ἀκόμη Οἰκουμενιστικὴ ἀσχήμια, μᾶς ἐνημερώνει ἀπὸ τὴν Ἰρλανδία ὁ συνεργάτης μας Perseas:

 Το παρακάτω επισυναπτόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εστάλει χθες Πέμπτη 27/11/14 από την κ. Θωμαή Κακούλη-Duarte (γραμματέα του ενοριακού συμβουλίου).
Λέει:
Αγαπητοί ενορίτες και φίλοι,
Την επόμενη Κυριακή (30/11/2014) θα έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε τον Πανιερώτατο Αρχιεπίσκοπο της Εκκλησίας της Ιρλανδίας (είναι η Αγγλικανική εκκλησία στην Ιρλανδία), Δόκτωρα Michael Jackson. O Πανιερώτατος θα λάβει μέρος στην Θ. Λειτουργία (άραγε θα συλλειτουργήσει; με τον π. Θωμά Caroll τον εφημέριό τους), της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.
Παρακινούμε όλους να συμμετάσχουν και επίσης να συναντήσουν τον Αρχιεπίσκοπο μετά τη Λειτουργία.
Εκ μέρους του ενοριακού συμβουλίου
Φρίξος Ιωαννίδης
Professor Emeritus
Πρόεδρος της Ελληνορθοδόξου Κοινότητος Ιρλανδίας

Σχόλια δικά μου (τοῦ Persea):
1. Ξεκάθαρο ότι η γραμμή δόθηκε από τον Οικουμενιστή και τσιράκι του Βαρθολομαίου, Αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο Θυατείρων και Μ. Βρεττανίας εις την αρχιεπισκοπή του οποίου υπάγεται και η Ελληνική ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Δουβλίνο. Η οποία γραμμή προφανώς δόθηκε από τον «μεγάλο» κ. Αρχοντώνη.
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι τα τελευταία χρόνια ο κ. Αρχοντώνης έχει στείλει κατ’ επανάληψιν διακόνους του Πατριαρχείου ή ιεροδιακόνους από την Κρήτη κλπ. Να κάνουν τί παρακαλώ; Να σπουδάσουν Αγγλικά στο Δουβλίνο με υποτροφίες του Βατικανού διαμένοντας σε ξενώνες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στο Δουβλίνο και συμμετέχοντας τις Κυριακές στη Θ. Λειτουργία της Ελληνικής ενορίας. Οι άσχετοι έως πανάσχετοι Έλληνες στο Δουβλίνο το θεωρούν αυτό μεγάλη ευλογία από το Θεό («ο Βαρθολομαίος πάντα μας προσέχει»).
2. Τι κοινό έχει η Αγγλικανική «εκκλησία» που ιδρύθηκε για να στηρίξει την πορνεία και μοιχεία ενός ακόλαστου βασιλιά (του Ερρίκου του Η’ που ήθελε να χωρίσει την νόμιμη σύζυγό του την Αικατερίνη της Αραγωνίας και να πάρει την ερωμένη του –τελικά το κατόρθωσε), ερχόμενη σε ρήξη και διάσπαση με την παπική «εκκλησία» επί πάπα Κλήμη Ζ’ με την Αγία Ορθόδοξο Εκκλησία των Μαρτύρων, Ομολογητών, Ασκητών και Πατέρων;
3. Αν τα όργανα ξεκίνησαν να παίζουν πριν ακόμη γίνει η βδελυρή φιέστα στο Φανάρι, τι να περιμένουμε για την επόμενη μέρα (μέρες); Συλλήβδην συλλειτουργίες και συν-μετάληψη της «Θ. Κοινωνίας» (που θα είναι πλέον κοινωνία δαιμόνων); Αυτή λοιπόν θα είναι η τύχη των Ορθοδόξων ενοριών της διασποράς; Εμ βέβαια μετά την ευρεία αποδοχή και εφαρμογή των μεικτών γάμων στην Ιρλανδία (και στη Β. Ιρλανδία) από την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων όπου ο καθένας από τους συζύγους διατηρεί την πίστη του, πηγαίνει στην εκκλησία του, τα παιδιά βαπτίζονται εκ περιτροπής σε μία εκ των 2 εκκλησιών και συμμετέχουν ελεύθερα στις λατρευτικές συνάξεις οποιασδήποτε εκ των δύο, η «διαχριστιανική» Θ. Λειτουργία ήταν αναμενόμενη.


greek.orthodox.community.ireland

Dear Parishioners and Friends,
Next Sunday we will have the honour to welcome His Grace, The Most Rev Dr Michael Jackson, Church of Ireland Archbishop. His Grace will attend the Divine Liturgy, feast of the Holy Apostle Andrew.
We encourage all to attend and also meet the Archbishop after the Liturgy.
On behalf of the Parish Council, Prof. Emeritus  Frixos Joanides,
President of the Greek Orthodox Community in Ireland
--
The Secretarial Team of the Parish Council
Greek Orthodox Community of Annunciation
46 Arbour Hill, Dublin 7