Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΘΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Η πρόκληση του άθεου, η σιωπή του «Ποιμενάρχη» και το…ανεξάρτητο δεκανίκι

Tsipras-ieronumos Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η άρνηση του νέου πρωθυπουργού να μην ορκιστεί στο Ιερό Ευαγγέλιο: Άλλωστε, κανένα άλλο στέλεχος του εν λόγω «άθεου» (=ισλαμολάγνου, εβραιολάγνου) κόμματος δεν ορκίστηκε στον Θεό, όταν ανέλαβε θέσεις εξουσίας! Πρόκειται για μια «επαναστατική γυμναστική», κατά τη γνώμη τους, απαραίτητη για να μην προκαλούν τις κομμουνιστικές συνιστώσες του «συνασπισμού».
Ξαναλέω, καμία έκπληξη από εκείνη την πλευρά. Έχω όμως μια απορία: Αρχιεπίσκοπος υπάρχει; Γιατί όλο γελάκια και χαρές είδα στη συνάντηση με τον άθεο, ενώ η μόνη δήλωση  στο θέμα της ορκωμοσίας ήταν ότι «έχουμε διαφορετική θεσμική θέση»!!! 
Ώστε έτσι λοιπόν! Αυτή είναι η διοικούσα Εκκλησία; Ένα (ακόμα) θεσμικό όργανο, με το οποίο συνδιαλέγονται οι διάφοροι εξουσιαστές; Που ενδιαφέρεται μονάχα για την διατήρηση των οικονομικών και υλικών κεκτημένων του; Αυτός είναι ο ρόλος του Αρχιεπισκόπου; Του…Ποιμενάρχη; 
Πάμε παρακάτω: Φαίνεται πως, τελικά, η καρέκλα είναι πολύ γλυκιά για τον «υπερασπιστή της Ορθοδοξίας» Πάνο Καμμένο…! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ δεν είπε για την πρόκληση του άθεου φίλου του να ορκιστεί πολιτικά! Να σωθεί η χώρα, ναι, Πάνο…αλλά πώς; Ξεκινώντας συνεργασία με τον διάβολο; Έτσι θα σωθούμε;

Αλλά αυτά συμβαίνουν όσο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αμιγώς Ελληνικό και Ορθόδοξο κόμμα στη χώρα, για να μπει κάθε κατεργάρης, λαοπλάνος και θεομπαίχτης στον πάγκο του…!
Οψόμεθα…!