Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ“οι εχθροί μας δεν είναι πλέον πέρα και μακρυά, είναι εντός των τειχών μας”.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ



Τ
ο τραγικό είναι ότι οι εχθροί μας δεν είναι πλέον πέρα και μακρυά, είναι εντός των τειχών μας. Το βλέπουμε, το οσφραινόμαστε».
Τάδε, τα βαρυσήμαντα, έφη ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος. Όντως οι εχθροί βρίσκονται εντός των τειχών. Η παρουσία και δράση τους υπονομεύει το γνήσιο εκκλησιαστικό βίο και συνιστά θανάσιμη πνευματική απειλή για το ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα και ήθος ποιμένων και ποιμαινομένων.





ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ 100.000ευρω ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ!! ΦΩΤΟ ΣΟΚ!!




ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!!

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ!!!....

Την Τετάρτη 22/02/12 και ώρα 12:30 πραγματοποιήθηκε η συνάντησητης ηγεσίας του Υπάτου Συμβούλιου της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος με τον Προκαθύμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών . Με τον Μακαριότατο συζητήθηκαν θέματα όπως η Οικονομική Δωρεά των 100.000 Ευρώτου τάγματος για την αποκατάσταση ζημιών της Μητρόπολης Αθηνών......
ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

......που έχουν υποστεί απο τους σεισμούς του 1999. Επίσης για την συμβολή του τάγματος στο θεάρεστο έργο της διανομής τροφίμων σε άστεγους και απόρους της Αθήνας . Συζητήθηκαν και άλλα θέματα του τάγματος προς ενημέρωση στον Μακαριότατο. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45'.!! 


 Στις φωτογραφίες ο μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός ευλογεί(!) 


Εικόνα 1η
Εικόνα 2η
Εικόνα 3η
Εικόνα 4η
Εικόνα 5η


 ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - 666...

...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ 
ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;



http://neataksi.blogspot.gr/2013/04/666_2.html

http://paterikiparadosi.blogspot.gr/2015/10/blog-post_67.html

Share this: