Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ο διαβόητος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος θέλει να πυροδοτήσει μια ολομέτωπη ισλαμική επανάσταση στην Ευρώπη!

Ποιός οι ποιοί κρύβονται πίσω  από αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο Παρίσι ;  Ο Τζορτζ Σόρος

soros-lathrom__article

Ποιός οι ποιοί κρύβονται πίσω  από αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο Παρίσι ; 
Ο Τζορτζ Σόρος , ένας ουγγρικής καταγωγής Αμερικανός μεγιστάνας των επιχειρήσεων, ο οποίος προφανώς περιφρονεί την ιδέα της εθνικής κυριαρχίας, θεωρεί  ως μέγα εμπόδιο για τα νέα «ανοιχτά σύνορα» της νέας τάξης πραγμάτων που υπηρετεί, τις προσπάθειες χωρών να αντισταθούν στην εισβολή των μεταναστών   , αναφέρουν πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στο τύπο της χώρας.
Οι ίδιες πληροφορίες με αφορμή την επαίσχυντη επίθεση στο Παρίσι κάνουν λόγο για «ισλαμική επανάσταση» μέσα στην Ευρώπη η οποία έχει σκοπό να «σαρώσει» τα πάντα και προπάντων να εξαφανίσει τον χριστιανισμό .

«Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο χρηματοδότη των ακτιβιστικών οργανώσεων ότι προσπαθεί να ενθαρρύνει τη συνέχιση της ροής των Μουσουλμάνων προσφύγων με κατεύθυνση  την ευρωπαϊκή ήπειρο από την Μέση Ανατολή και πέραν αυτής,», δήλωσε ο Adriel Kasonta, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του Κεντρικού ευρωπαϊκού ινστιτούτο Διεθνών και Μελετών για ζητήματα Ασφάλειας, σε άρθρο του .
soros10

Ο Kasonta σημειώνει ότι ο Ούγγρος Πρωθυπουργός ο οποίος στην ουσία «κάρφωσε» τον Σόρος στην ευρωπαική κοινότητα , στην πραγματικότητα εξέφρασε τα συναισθήματα πολλών Ευρωπαίων σχετικά με  το μέλλον της εθνικής κυριαρχίας των χωρών της ΕΕ.     Σύμφωνα με τον Πολωνό αναλυτή , και  πρόσφατη έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης ανέφερε ότι περίπου 760 979 αιτούντες ασύλου έχουν μετακινηθεί στην Ευρώπη φέτος.
Επιπλέον, περίπου 218,394 χιλιάδες μετανάστες έφθασαν στις ακτές της Ευρώπης, τον Οκτώβριο, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (UNHCR).
Αυτό ακούγεται ανησυχητικό δεδομένου ότι ο συνολικός αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων που έφτασαν στην Ευρώπη το 2014 ανήλθε σε μόλις 219.000.!!
Είναι σημαντικό να εξετάσουμε όχι μόνο τις οικονομικές, πολιτικές και ανθρωπιστικές πτυχές της κρίσης, αλλά και  την κατάσταση ασφάλειας , για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην Ευρώπη, τονίζουμε και εμείς από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr.
153 Νεκροί και 200 τραυματίες στο Παρίσι δεν μας αφήνουν όμως κανέναν ενδοιασμό για αυτό που έρχεται στην γηραιά ήπειρο. Μια κατάσταση αστάθειας , φόβου, πείνας, και άλλων αρνητικών καταστάσεων τα επόμενα χρόνια .
Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός για αυτό το θέμα προειδοποίησε: «όλα αυτά τα οποία τώρα λαμβάνουν χώρα μπροστά στα μάτια μας θα έχουν εκρηκτικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη … Εάν η Ευρώπη δεν επανέλθει στο δρόμο της κοινής λογικής, θα βρεθεί η ίδια πολύ χαμηλά να παλεύει σε μια μάχη για την τύχη της και την ύπαρξη της. «
Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δεν συμμερίζεται αυτή την στάση: «. Το σχέδιο [Όρμπαν] αντιμετωπίζει την προστασία των εθνικών συνόρων, κάτι που αποτελεί εμπόδιο στο σχέδιό μας με τους πρόσφυγες , διότι τα εθνικά σύνορα για όλους αυτούς τους ανθρώπους αποτελούν εμπόδιο,» τόνισε ο περιβόητος μεγιστάνας ως απάντηση στην προειδοποίηση Όρμπαν, όπως αναφέρεται από τον Kasonta.
Ο Πολωνός γεωπολιτικός αναλυτής τονίζει προς πάσα κατεύθυνση  ότι στην πραγματικότητα ο Σόρος, είναι ο κύριος εκφραστής  αυτής  της  ισλαμικής εισβολής  , όντας κατέχοντας  ο ίδιος μεγάλο μέρος της ευθύνης για την ενίσχυση της εισροής των χιλιάδων μεταναστών.
Ακτιβιστές όπως ο Σόρος, λέει ο Kasonta , ενθαρρύνουν τους μετανάστες να εισρεύσουν στην Ευρώπη και να «πείσουν» τους Ευρωπαίους να «ξεχάσουν τα σύνορα και την εθνική κυριαρχία ως αντικείμενα του παρελθόντος.»
«[Ακτιβιστές όπως ο Soros] προσπαθούν να καταληστεύουν την ιθαγένεια μας μας , το δικαίωμα στην εθνική κυριαρχία, στιγματίζοντας τους ανθρώπους και κατηγορώντας τους ότι διαθέτουν ξεπερασμένες χριστιανικές ταυτότητες,» τόνισε ο Πολωνός αναλυτής .
Ο Kasonta θρηνεί από τώρα για το γεγονός ότι η τρέχουσα κρίση του μεταναστευτικού ζητήματος  στην Ευρώπη έχει  ήδη προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημίες.
Υπήρχαν και υπάρχουν δυστυχισμένοι πρόσφυγες , αλλά αυτοί καλύπτουν έναν λογικό αριθμό , εδώ μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες εισβολείς  απο την ασία στην Ευρώπη.
Προειδοποιεί δε ο ίδιος , ότι ο ακραίος εθνικισμός «σιγοκαίει» και ανά πάσα στιγμή  θα μπορούσε να υπονομεύσει την ευρωπαϊκή ειρήνη και την ευημερία, στα κράτη μέλη της ΕΕ.
Ο ρόλος όλων αυτών των μεγιστάνων όπως ο Σόρος , πολιτικών υπάλληλων όπως ο Γιούνκερ , ηγετών σαν την Μέρκελ , σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, αποτελούν τους ¨δολοφόνους» της εθνικής κυριαρχίας των χωρών της  ΕΕ.
Αλλά επειδή ποτέ τα πράγματα δεν έρχονται όπως νομίζουν οι σχεδιάζουν «κάποιοι¨, πολύ σύντομα «ότι έσπειραν θα θερίσουν».
Εμείς υπενθυμίζουμε απλά τον  Γάλλο στοχαστή Alexis de Tocqueville,  ο οποιος  έγραψε την παραμονή της επανάστασης του 1848, ότι  «κοιμόμαστε πάνω από ένα ηφαίστειο … Ο άνεμος επανάστασης ήδη φυσάει , νάτη η καταιγίδα είναι ήδη στον ορίζοντα.»
 http://www.pentapostagma.gr/