Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Συνεχής φύλαξης και επαγρύπνησης των πιστών σε όλους τους Ιερούς ναούς από τους προστατευόμενους βομβιστές του συστήματος

Ξεκάθαρος στόχος η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία με συνεχείς επιθέσεις σε Ιερούς Ναούς – Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου


ekklhsaki-alsoys-synthimata-nea-filadelfeia-3


8 Αυγούστου 2016, 6:43 μμ
Τις πρώτες πρωινές ώρες, ως γνωστόν, λίγα λεπτά μετά 03.00μμ, ομάδα αντιεξουσιαστών έριξε βόμβες μολότοφ στην Ιερά Μονή Πετράκη.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία η ομάδα των νεαρών έφτασε έξω από τη Μονή Πετράκη και άρχισε να εκτοξεύει βόμβες μολότοφ στην πρόσοψη της Μονής , αναφέρει ο ελληνικός τύπος .

Πρόκειται για μια συνέχεια των επιθέσεων σε ναούς στην χώρα μας, που αποκαλύπτει μια ολομέτωπη και πολύ καλά σχεδιασμένη «επίθεση» στην ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, από «κύκλους» που απεργάζονται την «αποπομπή της « από την ελληνική κοινωνία και συνείδηση.
Δεν πρόκειται για δράστες του κοινού ποινικού δικαίου , ή για μεμονωμένα περιστατικά δράσεως «άγριων νεαρών», αλλά για πολύ καλά μελετημένο σχέδιο υποβάθμισης της ορθοδοξίας και του κλήρου στην κοινωνία, από την νέα τάξη πραγμάτων στην χώρα μας.

Ο πόλεμος από τις δυνάμεις αυτές, είναι ένας «υβριδικού τύπου πόλεμος »,ο οποίος έχει σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια εκτός Ελλάδος, από «σκοτεινά» κέντρα τα οποία επιβουλεύονται την θρησκευτικότητα των Ελλήνων πολιτών.

Επισημαίνουμε ότι οι επιθέσεις και οι εισβολές αντιεξουσιαστών σε ναούς με τέτοια συχνότητα μιλούν από μόνες τους. Για αυτό και απαιτείται η συλλογική προσπάθεια απομόνωσης τους από την ελληνική κοινωνία με την συμμετοχή όλων των Ελλήνων πιστών πολιτών.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, και δεν χρειάζεται διότι ο «ένοχος» κάνει μπάμ από πολύ μακριά. Αυτό όμως που απαιτείται είναι η αντίδραση πρωτίστως από τις αρχές ασφαλείας αλλά και η συνεχή επαγρύπνηση των πιστών σε όλους τους Ιερούς ναούς.
Η επίσημη ανακοίνωσή της η Εκκλησία της Ελλάδος γιατο θέμα αναφέρει:
«Μετά την εισβολή σε Ιερό Ναό της Θεσσαλονίκης και επιθέσεις σε άλλους Ιερούς Ναούς, σήμερα στις 3:00 π.μ. ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με περίπου 10 βόμβες μολότωφ στον προαύλειο χώρο του κτιρίου της Ιεράς Συνόδου. Το κτίριο της Ιεράς Συνόδου δεν έχει οποιαδήποτε αστυνομική προστασία. Από την νυκτερινή επίθεση καταστράφηκε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο και το ιδιωτικό αυτοκίνητο υπαλλήλου. Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα. Μακάρι να γίνει πλήρως κατανοητό στην κοινωνία μας ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν εξυπηρετούν κανέναν και να επικρατήσει η ειρήνη και η καταλλαγή του Θεού μεταξύ των ανθρώπων. Ευχόμαστε ο Θεός να συγχωρεί τους δράστες».

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/08/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%b7.html#ixzz4GnGrPKKo