Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Σκάβουν συνεχώς οι Εβραίοι κάτω το Τζαμί Al-Aqsa!- Προς εκπλήρωση των προφητειών; Επέμβαση Ισραήλ στο ισλαμικό τέμενος στην Ιερουσαλήμ: Δημιούργησε στο «Όρος του Ναού» ειδικό χώρο προσευχής


   Όλα όσα προφήτεψαν οι Άγιοι της ορθοδοξίας τα ζούμε ήδη στις ημέρες μας αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ειδικά μετά την κίνηση της ισραηλινής κυβέρνησης να «επέμβει» χωροταξικά στο ισλαμικό τέμενος στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την διεθνή ένωση ισλαμικών χωρών.       
   Το Ισραήλ έχει ξεκινήσει την στεγανοποίηση στο συγκρότημα του μεγάλου Τζαμιού Al-Aqsa στην ανατολική Ιερουσαλήμ, με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου προσευχής για τους Εβραίους προσκυνητές, προειδοποίησε ο οργανισμός Ισλαμικής
Συνεργασίας (OIC) εγείροντας σοβαρές ανησυχίες για τις ισλαμικές αντιδράσεις στο θέμα αυτό.


«Η τοποθέτηση  ενός γυάλινου δωματίου μέσα στην αυλή του συγκροτήματος του Τζαμιού Al-Aqsa είναι ένα πρώτο βήμα προς τη χωροταξική κατανομή του τζαμιού», δήλωσε ο Ahmad al-Ruwaidhi,  εκπρόσωπος του OIC στην Παλαιστίνη  σε συνέντευξη τύπου.
Η κίνηση αυτή υποστήριξε, «ακολουθεί την επιβολή μιας διχοτόμησης  [από το Ισραήλ] με τη μορφή  καθημερινών επιδρομών [στο Τζαμί Al-Aqsa] από Εβραίους εποίκους».
«Τι περισσότερο, η κίνηση αυτή αποκαλύπτει την πρόθεση του Ισραήλ να αφιερώσει ένα μέρος του Ιερού Τεμένους  των απανταχού μουσουλμάνων για τελετές του Ταλμούδ στο εσωτερικό του «Αλ-Χαράμ αλ-Σαρίφ», δήλωσε ο Al-Ruwaidhi είπε, χρησιμοποιώντας τον  αραβικό όρο για το Τζαμί Al-Aqsa.
Ο εκπρόσωπος όλων των μουσουλμανικών χωρών του κόσμου προειδοποίησε επίσης για τους κινδύνους από τις ισραηλινές ανασκαφές που φέρονται  να διεξάγονται κάτω από τον ιερό χώρο.
Υπό το φως αυτών των ανασκαφών, ο Al-Ruwaidhi είπε, «φοβόμαστε ότι το Τζαμί Al-Aqsa τζαμί θα καταρρεύσει σε περίπτωση φυσικού  ή τεχνητού  σεισμού».

Ο Σέιχ Μοχάμεντ Χουσεΐν, ο οποίος είναι ο μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ από την πλευρά του επανέλαβε την ισλαμική ταυτότητα της Ιερουσαλήμ και του Τεμένους  Αλ Ακσά.
Για τους μουσουλμάνους, το Τζαμί Al-Aqsa αντιπροσωπεύει τον τρίτο ιερότερο τόπο του κόσμου. Οι Εβραίοι, από την πλευρά τους, αναφέρονται στην περιοχή ως το «Όρος του Ναού», υποστηρίζοντας ότι εκεί ήταν η περιοχή  δύο εβραϊκών ναών στην αρχαιότητα.
Μερικές εξτρεμιστικές εβραϊκές ομάδες και οργανώσεις απεύθυναν  έκκληση για την καταστροφή του Τζαμιού  Al-Aqsa για να κτιστεί ο εβραϊκός ναός στην θέση του.


   Όλοι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί, ‘Έλληνες, Ρώσοι, Βούλγαροι, Αρμένιοι κά.  γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.
Μια ανθρωπότητα που «όλως τυχαίως» ευρίσκεται ένα «βήμα» πριν το παγκόσμιο οικονομικό κραχ ελέω Κίνας, που παρακολουθεί με απάθεια την «εισβολή»  εκατομμυρίων Μουσουλμάνων  στην χριστιανική Ευρώπη,  βάσει όμως προγραμματισμένου σχεδίου.
Με την πείνα  την ανεργία, την ανέχεια την πορνεία να «καλπάζουν», με τις απανταχού «χρωματιστές  επαναστάσεις» να σαρώνουν όλο το παλαιό πολιτικό κατεστημένο,  και με έναν  «παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ» να ευρίσκεται  στο τελικό στάδιο «εκτέλεσης».

     Σχετικὰ Βίντεο ἐδῶ.