Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Πλησιάζουμε στην εποχή Σοδόμων και Γομόρων! Εκπληρώνεται η προφητεία του αγ. Ιερωνύμου! (Σχετικό ΒΙΝΤΕΟ με ομιλία π. Αθ. Μυτιληναίου).

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ!!!

ΙΣΠΑΝΙΑ: Λεωφορείο που λέει το αυτονόητο, ότι τα αγόρια έχουν αντρικά γεννητικά όργανα και τα κορίτσια γυναικεία, έχει γίνει στόχος μίσους και ποινικών διώξεων



Τον προηγούμενο μήνα, μια ισπανική ΜΚΟ διοργάνωσε μια «εκστρατεία» στις βόρειες επαρχίες της Ναβάρα και της Χώρας των Βάσκων, γεμίζοντας στάσεις λεωφορείων και λεωφορεία με αφίσες όπου έδειχναν, σε σκίτσο, μια φαινομενικά αθώα παρέα γυμνών μικρών παιδιών να τρέχουν χαρούμενα, μόνο που στην παρέα, υπήρχαν «αγόρια» με κόλπους και «κορίτσια» με πέη. 
Η λεζάντα της εμετικής αφίσας από κάτω έγραφε : «Υπάρχουν κορίτσια με πέος και αγόρια με αιδοίο. Τόσο απλό». Την «καμπάνια» υπέγραφε ο αυτοαποκαλούμενος «Σύλλογος Οικογενειών Τρανσέξουαλ Παιδιών Χρυσαλλίς».


Ο στόχος της «εκστρατείας» ήταν λέει, «η καταπολέμηση των προκαταλήψεων». Η εκπρόσωπος της οργάνωσης Beatriz Sever, μιλώντας στο BBC World, υπεραμύνθηκε του σκίτσου, λέγοντας ότι δεν νομίζει ότι «προσβάλει τις ευαισθησίες κάποιου», καθώς «είναι ένα σκίτσο που δείχνει πολύ χαρούμενα παιδιά. Είναι σώματα παιδιών, είναι μέρος της φύσης»!


Έτσι, την περασμένη Δευτέρα, ως αντίδραση στη νεοταξική προπαγάνδα, η ισπανική ΜΚΟ Hazte Oir ανακοίνωσε μια εκστρατεία με ένα λεωφορείο που θα περνούσε μέσα από τους δρόμους της Μαδρίτης με μια διαφήμιση σε κάθε πλευρά του που θα έλεγε την αυταπόδεικτη αλήθεια ότι «τα αγόρια έχουν πέη και τα κορίτσια έχουν κόλπους. Μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν». Η Hazte Oir χρησιμοποίησε εύκολα αναγνωρίσιμα εικονίδια που απεικονίζουν αγόρια και κορίτσια.



Το λεωφορείο της “Hazte Oir” νοικιάστηκε για να προβάλλει ένα φυλλάδιο που διανέμεται στους γονείς, που τους ενημερώνει και τους προειδοποιεί για την λεγόμενη «ιδεολογία του φύλου» η οποία προωθείται από την κυβέρνηση, και έχει εισαχθεί στα περισσότερα δημόσια σχολεία της Ισπανίας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εκστρατεία υπέρ των «τρανσέξουαλ παιδιών» επετράπη να εμφανιστεί σε δημόσιους χώρους, όπως λεωφορεία και σταθμούς του μετρό, και γενικά η «πρωτοβουλία» επαινέθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Από την άλλη πλευρά, το μήνυμα της Hazte Oir χαρακτηρίστηκε ως «λόγος μίσους» από τα ΜΜΕ και τα μέλη της κυβέρνησης, που βάπτισαν «λεωφορείο μίσους».


Το μήνυμα έχει προκαλέσει "θύελλα αντιδράσεων" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι βρίσκονται πίσω από την εκστρατεία της Hazte Oir έχουν λάβει πολυάριθμες βίαιες απειλές, συμπεριλαμβανομένων απειλών κατά της ζωής τους. Τους έχουν απειλήσει επίσης με εμπρησμούς και διάφορες επιθέσεις, πολλές από τις οποίες δεν μπορούν να γραφτούν.


Σε μια καταφανή καταστρατήγηση της ελευθερίας του λόγου, ο Δήμος της Μαδρίτης εξέδωσε ένα ψήφισμα εναντίον του λεωφορείου, και μέχρι την Τετάρτη, χωρίς να εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση, το λεωφορείο κατασχέθηκε από την αστυνομία που έλαβε εντολές από την δήμαρχο και απαγορεύτηκε η έξοδός του από τον χώρο στάθμευσης.


Δήμαρχος της Μαδρίτης είναι η κομμουνίστρια Manuela Carmena, για την οποία ο ΚΟ έγραψε για την αποτυχημένη προσπάθειά της να κλείσει το κτίριο που διατηρεί η Hogar Social Madrid («Κοινωνικό Σπίτι Μαδρίτης», εθνικιστικτό κίνημα καταλήψεων) ως χώρο διαμονής απόρων Ισπανών.


Σε μια συντονισμένη προσπάθεια, οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα επιδιώξουν να επιβάλουν ποινή τεσσάρων ετών για τους υπεύθυνους του λεωφορείου με βάση τη νομοθεσία περί «εγκλημάτων μίσους».


Την Πέμπτη, ο δικαστής που του ανατέθηκε η υπόθεση απέρριψε τους ισχυρισμούς περί «μίσους», αλλά διέταξε το λεωφορείο να κρατηθεί μέχρι να αλλάξει τα μηνύματά του, τροποποιώντας την κατηγορία του εισαγγελέα από «λόγο μίσους» σε λόγο «υποτιμητικό».


Την Παρασκευή, χωρίς να έχουν στην διάθεσή τους το λεωφορείο, η Hazte Oir έθεσε στην κυκλοφορία ένα μικρότερο όχημα - τροχόσπιτο με το ίδιο μήνυμα, με την διαφορά ότι στο τέλος της πρότασης υπήρχε ερωτηματικό. Η ομάδα σχεδιάζει να εμφανισθεί ενώπιον του δικαστηρίου με αυτό το τροχόσπιτο.


Στην Ισπανία έχει υιοθετήσει πλήρως την «νομοθεσία κατά των διακρίσεων» των LGBT (αναλυτικά το φυλλάδιο της Hazte Oir στα ισπανικά εδώ) που έχει οδηγήσει τα δημόσια σχολεία σε όλη τη χώρα να αναγκάζονται «βάσει νόμου» να διδάσκουν τα παιδιά στα δημοτικά σχολεία ότι άλλο είναι το βιολογικό φύλο και άλλο το «κοινωνικό φύλο».


Το αριστερό κόμμα Podemos που έχει υποσχεθεί να θέσει εκτός νόμου τις δημοφιλείς θρησκευτικές εορτές της Μεγάλης Εβδομάδας της Ισπανίας, είναι επικεφαλής στην προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί η νομοθεσία περί «ρητορικής μίσους» εναντίον της Hazte Oir για την εκστρατεία του λεωφορείου της.


Σε μια στιγμή βγαλμένη από το μυθιστόρημα του Όργουελ, η Rita Maestre, εκπρόσωπος του Δήμου της Μαδρίτης, εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους ότι το λεωφορείο «υποκινεί το μίσος» και η πόλη πρόκειται να εξαντλήσει «όλες τις επιλογές» ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος περί «λόγου μίσους». Η γυναίκα αυτή είναι η ίδια που πριν λίγα χρόνια είχε πιαστεί από κάμερα να εισβάλει μέσα σε μια καθολική εκκλησία, (συγκεκριμένα στο καθολικό παρεκκλήσι της Σχολής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης) να μένει με τα εσώρουχα της και να φωνάζει «Θα καείτε όπως έγινε το 1936» και «θα πάμε να κάψουμε το συνέδριο του επισκόπου», ενώ μιλούσε ο ιερέας κατά τη διάρκεια Θείας Λειτουργίας.


Μαντέψτε κάτι. Η Maestre, που κατηγορήθηκε ότι προσέβαλλε το θρησκευτικό αίσθημα συμπολιτών της, καταδικάσθηκε σε πρόστιμο πρωτόδικα, αλλά αθωώθηκε από το Εφετείο!


Η Maestre είχε περιγράψει την κίνησή της ως μια «ειρηνική διαμαρτυρία».


Το αριστερό κόμμα των Podemos έχει παρελθόν με δηλώσεις που πραγματικά θα μπορούσαν να ενταχθούν στην «ρητορική μίσους», αλλά μένουν στο απυρόβλητο διότι προέρχονται από τον χώρο της «αγίας αριστεράς». Ένα ιδιαίτερα σκανδαλώδες παράδειγμα ήταν το tweet του Guillermo Zapata, υπουργού πολιτισμού της Μαδρίτης ο οποίος «αστειεύτηκε» ότι ο καλύτερος τρόπος για να χωρέσει κάποιος τα 5 εκατομμύρια Εβραίους σε ένα 600 (ένα μικρό ισπανικό αυτοκίνητο) είναι να τους βάλει σε δίσκο τέφρας. Ο Zapata, μετά το «αστείο», παραιτήθηκε από τη θέση του, αλλά δεν του απευθύνθηκε καμία κατηγορία για «έγκλημα μίσους».


Το λεωφορείο του «μίσους», βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα απίστευτο μπαράζ επιθέσεων μίσους από διάφορα «αξιόλογα» άτομα, όπως έναν hardcore πορνογράφο έως μια ομάδα χάκερ, η οποία έχει ξεκινήσει πολλές DOS (Denial of Service) επιθέσεις για να «κατεβάσει» την ιστοσελίδα της ομάδας.


Έγραψαν: «Δεν μπορούμε να ανεχθούμε την ομοφοβική προπαγάνδα της Hazte Oir. Θα διακόψουμε την λειτουργία του site τους, ώστε να μην μπορούν να συλλέγουν υπογραφές».


Η δημοκρατία και η ελευθερία γνώμης στα καλύτερά τους!


Η καμπάνια έγινε τόσο γνωστή, ώστε ακόμα και η μεγάλη προσωπικότητα Τσέλσι Κλίντον δημοσίευσε ένα tweet εκλιπαρώντας το λεωφορείο να μην έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να πάει κάπου αλλού.


Η ομάδα γρήγορα απάντησε καλώντας τους ακτιβιστές της να τους υποστηρίξουν ώστε ένα λεωφορείο, που θα ονομαστεί Λεωφορείο της Ελευθερίας του Λόγου, να γυρίσει όλες τις μεγάλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Πρόεδρος της Hazte Oir είναι ο Ignacio Arsuaga, δικηγόρος, ο οποίος και απάντησε στις λυσσαλέες επιθέσεις κατά της εκστρατείας, επαναλαμβάνοντας το σύνθημα της οργάνωσης του, το οποίο μεταφράζεται ως «Ποτέ μην αμφιβάλλεις ότι μια μικρή ομάδα ενημερωμένων και αποφασισμένων πολιτών μπορεί να αλλάξει τον κόσμο».


Η Hazte Oir ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά της δημάρχου, του υπουργού Υγείας και εκπροσώπου της πόλης της Μαδρίτης για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου και τις απειλές εναντίον τους. Στα δικαστήρια θα πάει με το τροχόσπιτο του "μίσους".


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ πηγή
Τὸ βίντεο μὲ τὴν ὁμιλία τοῦ π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου

Ο Άγιος ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ λέγει ότι , όταν εῖκρατήσει η ομοφυλοφιλία είμαστε κοντά στο τέλος του κόσμου.