Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: "Μου' ρχεται να σε φτύσω ωρέ προδότη και σένα και την φάρα σου... Αλλά σας παραδίνω στη χλεύη του Γεωργίου Καραϊσκάκη "

Ποιοι πολιτικοι εφαγαν τα 950.000.000 του Ταματος του Εθνους, που μαζευτηκαν κατα την Επταετια της Επαναστασεως της 21ης Απριλιου 1967;

Θύελλα αντιδράσεων για το Τάμα του Εθνους!




Απερίσκεπτη η απόφαση να πάρουν πίσω την υπογραφή τους 16 βουλευτές της Ν.Δ. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ (!!!) συζητά πάντως το θέμα

Θύελλα έχουν προκαλέσει η ανάδειξη του θέματος σχετικά με το Τάμα του Εθνους από την «Ορθόδοξη Αλήθεια» και όσα επακολούθησαν σε πολιτικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με την απόφασή του για απόσυρση της σχετικής ερώτησης το μόνο που κατάφερε ήταν, αφενός, να εκθέσει ανεπανόρθωτα τους 16 θαρραλέους βουλευτές της Ν.Δ. -που πήραν την πρωτοβουλία κατάθεσης ερώτησης στη Βουλή- και, αφετέρου, να ταυτιστεί με τις φωνές των εθνομηδενιστών, των αριστερών υπολειμμάτων και των διάφορων ανά την ελληνική επικράτεια «εξυπνάκηδων».

Με την απερίσκεπτη αυτή απόφασή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν βλάπτει μόνο την παράταξη της Ν.Δ., αλλά παραβλέπει και το διαχρονικά υψηλό -και υπεράνω κομμάτων- θρησκευτικό αίσθημα του ελληνικού λαού. Συγχρόνως, κλείνει τα μάτια και στις ευκαιρίες ανάπτυξης που θα προκύψουν από την έναρξη ενός τόσο σημαντικού για την τόνωση της εθνικής οικονομίας έργου, όπως το Τάμα του Εθνους. Ως γνωστόν, στην ερώτηση -που κατατέθηκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο την προηγούμενη εβδομάδα- οι 18 βουλευτές (16 της Ν.Δ. συν ο Δημ. Καμμένος από τους ΑΝ.ΕΛ. και ένας ανεξάρτητος) απευθύνονταν στους υπουργούς Παιδείας και Πολιτισμού, ώστε να πληροφορηθούν εάν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η εκπλήρωση της ηθικής αυτής υποχρέωσης της Πολιτείας, αλλά και εάν διασώζονται έγγραφα της διοικητικής προεργασίας και των αποφάσεων από το 1834 έως σήμερα που αφορούν την υπόθεση της ανέγερσης του Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα.



Σε νεότερη επικοινωνία της «Ορθόδοξης Αλήθειας» με τον Ιωάννη Αναγνωστόπουλο, πρόεδρο του Σωματείου Οι Φίλοι του Τάματος του Εθνους, ο ίδιος δεν έκρυψε τη λύπη του για την απόσυρση των υπογραφών που είχαν βάλει οι 16 βουλευτές της Ν.Δ. με την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή σχετικά με την πραγματοποίηση του Τάματος του Εθνους. Ο κ. Αναγνωστόπουλος χαρακτηρίζει «αυτογκόλ» την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να εξαναγκαστούν οι 16 βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρουν πίσω την κατατεθείσα ερώτηση. «Δεν ξέρουμε εάν θα μείνει αμετάπειστος ο κ. Μητσοτάκης ή θα αναγκαστεί και από άλλους βουλευτές του να στηρίξει το έργο αυτό» υπογραμμίζει ο κ. Αναγνωστόπουλος. Ωστόσο επισημαίνει ότι από το περιβάλλον της Ν.Δ. δόθηκε η διαβεβαίωση προς τον ίδιο ότι θα κατατεθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες η ίδια ερώτηση. Ο κ. Αναγνωστόπουλος έχει ζητήσει προσωπικά να γίνουν εξονυχιστικές ανακρίσεις και να οριστούν έπειτα από κλήρωση δικαστικοί, εισαγγελείς αλλά και ορκωτοί λογιστές. «Οι τράπεζες είχαν δηλώσει ψευδώς ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και πως φαγώθηκαν αυτά από τις κατσαρίδες και τα τρωκτικά κ.ά. Εγώ όμως κατέθεσα ότι ήταν οπωσδήποτε τρωκτικά, αλλά αυτή τη φορά δίποδα!» επισημαίνει χαρακτηριστικά.
ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ
Και προσθέτει: «Φοβάμαι ότι θέλουν να κουκουλωθεί η υπόθεση και γι' αυτό περιορίζουν το ύψος των χρημάτων μόνο στις 450.000.000 δραχμές, ενώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, πρέπει να είναι υπερδιπλάσια!» σημειώνει με έμφαση ο κ. Αναγνωστόπουλος, δίχως να αποκλείει και την κατάθεση μηνύσεων εις βάρος των τραπεζών. «Είναι απεχθέστατο κακούργημα να ψεύδονται τα τραπεζικά ιδρύματα ότι δήθεν δεν υπάρχουν λογαριασμοί. Σε ποια καταστήματα κατετέθησαν αυτά τα χρήματα; Στον αέρα πήγαν; Τα στοιχεία αυτά δεν καταστρέφονται. Γι' αυτό ζητάμε να συμμετάσχουν έπειτα από κλήρωση και διευθυντές τραπεζών, που γνωρίζουν ότι ποτέ τα τραπεζικά στοιχεία δεν καταστρέφονται, αλλά παραμένουν σε μικροφίλμ. Να μας δώσουν, λοιπόν, τα καταθετήρια και τα εντάλματα πληρωμών! Ετσι θα εξακριβώσουμε πού πήγαιναν τα χρήματα! Ποιοι τα έφαγαν...».

Ο ίδιος δεν κρύβει και την απογοήτευση για τους χαρακτηρισμούς περί «χουντικών», οι οποίοι κατά κόρον διατυπώθηκαν από τα ΜΜΕ. Οπως λέει: «Αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Κόλλησε η βελόνα τους: χουντικούς μας ανέβαζαν, χουντικούς μας κατέβαζαν! Και κανένας τους δεν ενδιαφέρθηκε να κινήσει τις διαδικασίες για το θέμα και να προχωρήσει η άρση του τραπεζικού απορρήτου. Και η Πολιτεία αλλά και η επίσημη Εκκλησία επέδειξαν, δυστυχώς, πλήρη αδιαφορία!»
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζει ακόμη ότι συνομιλεί και με υπουργό της κυβέρνησης και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τον έχουν διαβεβαιώσει ότι θα βοηθήσουν να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα. Σπεύδει να προσθέσει και ένα άλλο  αξιοσημείωτο γεγονός: «Επί δυόμισι ώρες συζητούσαμε με στενό συνεργάτη κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης, ο οποίος μας τόνισε ότι θα κάνουν το παν για να μας διευκολύνουν!
Μας είπαν ότι θα διαφωτίσουν και θα ενημερώσουν όχι μόνο τον πρωθυπουργό αλλά και όλη την κυβερνητική ομάδα! Η διαβεβαίωση αυτή έγινε προφορικώς, αλλά, από ό,τι διαπιστώσαμε, αυτοί είχαν λάβει ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση. Υστερα από αυτό περιμένουν να τους στείλουμε φάκελο με όλα τα στοιχεία». Επίσης, θα πρέπει να αναφερθεί ότι έχει προηγηθεί εκ μέρους του κ. Αναγνωστόπουλου κατάθεση πριν από 10 ημέρες σε ειδική ανακρίτρια, ενώ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε πριν από έξι μήνες την άρση του τραπεζικού απορρήτου σχετικά με την υπόθεση.