Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΟΤΟΥΧΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΟΤΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΣΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ... ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ


http://www.augoustinos-kantiotis.gr/wp-content/uploads/2014/06/%CE%9F%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%91-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5-2.jpg

Εκεί ένα ετερόκλητο συνονθύλευμα, έπαιξε τον ρόλο του πορτιέρη, απαγορεύοντας «εις τους οικουμενιστάς την είσοδον εις το άγιον άβατον του αντι-οικουμενισμού»: από γνωστές και μη εξαιρετέες νικηφόρες καντιωτικές «αφιερωμένες δεσποινίδες», κάτι άλλες όψιμες που ντεμέκ ορθοτομούν συμπεριφερόμενες ανάγωγα προς το πρωτοσύγκελο και τον αρχιερατικό επίτροπο της Μητροπόλεως (σαν πενθερές όλο υφάκι προς τον άνεργο σώγαμπρο τους), κάτι άλλα ριζώματα ζιζανιοφόρα, τα οποία την είδαν «κάλαμοι οξυγράφοι» και «μάρτυρες του μεγίστου αγώνος της πίστεως». Αντιληφθήκαμε και κάτι αλληλέγγυους ρασοφόρους εκτός τόπου και χρόνου. Είδα και ένα τύπο να εμποδίζει τον π. Νικηφόρο, προτάσσοντας την χείρα του, δίκην ρομφαίας Αγγέλου, ως άλλο  πεπτωκότα Αδάμ, αποκλείοντας το εισόδιον αυτού εν τω μοναστικώ παραδείσω.

Απάντηση Γοτουχίδη Χαράλαμπου 


Αυτα εγραφε την ημερα της γιορτης της αγιας Παρασκευης που πηγε να προσκυνησει και μετα εκανε εκτενεστατο ρεπορταζ μια ωρα μετα την αποχωρηση του απο το μοναστηρι. Ποσο υποκριτης μπορει να ειναι!!!! Ακολουθει η απαντηση που του
απεστειλα στο mail του και αυτος αντι να απαντησει στο mail που του εστειλα το δημοσιευσε στο eordaia.org !!! Εγω θελησα να κανω προσωπικο διαλογο σε προσωπικο επιπεδο αλλα αφου ο θεολογικος φαντομας και αρθρογραφος toy πτολεμαιου επιμενει θα παρει την απαντηση που του πρεπει και εσεις που θα μπειτε στον κοπο να το  διαβασετε θα βγαλετε τα συμπερασματα σας.

   Ακολουθει η απαντηση μου.


Ξεκινωντας την αναφορα μου απο το πρωτο κομματι της επιστολης σας που θεωρω οτι θιγει προσωπικα εμενα αλλα και ολους αυτους που αρθρογραφησαν ολες αυτες τις ημερες προσπαθωντας να καταθεσουν την αποψη τους για το θεμα της μονης αγιας Παρασκευης για να μπορεσει το ποιμνιο να βγαλει αποψη προς τη μια η την αλλη πλευρα. Ειναι αραγε κακο η καλο αυτο? Βεβαια τα πραγματα εκτραχυνθηκαν αλλα νομιζω οτι και οι δυο πλευρες με τις ενεργειες τους  βοηθησαν σε αυτο για ναδημιουργηθει ενταση. Εσεις που εισασταν τοσο καιρο οταν απο τις 13 Μαρτιου ο γεροντας Μαξιμος ανακοινωσε την παυση του μνημοσυνου του μητροπολιτη μας και εμφανιστηκατε ξαφνικα σαν τον φαντομα της θεολογιας απαξιωνοντας ολους εμας που ειτε με τα θετικα η αρνητικα που καταθεσαμε ενω εσεις εισασταν κρυμμενος στο καβουκι σας και περιμενατε  δεν ξερω αν επιλεξατε εσκεμμενα αυτη η στιγμη  ηρθατε να μας πειτε οτι ειμαστε πικραμενοι, οτι γραφουμε οτι μας κανει κεφι.  

Ειναι αυτες εκφρασεις ενος θεολογου που απο τα λεγομενα του φαινεται να διεκδικει το αλαθητο Ποιος ειστε κυριε  ο Παπας;;;


 Συνεχιζοντας το σχολιασμο μου σε ενα αλλο κομματι της επιστολης σας παρατηρω οτι εμεις  διεκδικουμε τον τιτλο του ομολογητη. Αγαπητε τον  τιτλο του ομολογητη θα μας τον απονειμει μονο ο θεος και οχι παντως εσεις οταν φυγουμε απο το ματαιο τουτο κοσμο.  

     Εσεις ποιον τιτλο διεκδικειτε του ομολογητου η κατι αλλο. Ωραια θεολογια διδασκεις θεολογε της αυθεντιας που νομιζεις οτι τα ξερεις ολα. Αυτα σας εμαθαν το 1992 που αποφοιτησες?   Μαλλον οι αποψεις σας εχουν μεινει σε εκεινη την εποχη δηλαδη 25 χρονια πισω!! Μιλατε εσεις για νεοταξικους πρακτορες, καλα που ζειτε κυριε; Δεν βλεπετε τι εκανε πριν λιγους μηνες ο συναδελφος σου ο Τρυφωνοπουλος  απο το Αμυνταιο που ειπε εκεινο το περιφημο οτι ο Χριστος δεν ηταν ουτε αντρας ουτε γυναικα!!

   Δεν μιλαμε για εκεινες τις απιστευτες εκπομπες στο flash me τον πατερ Αθανασιο λογια αγαπης η εκπομπη.θα σου προτεινα να δεις τις εκπομπες που εκανε καμποσες, εγραψε αρκετα αρθρα νεοταξικα αλλα το τελευταιο διαστημα  σιγησε γιατι διασθανομαι οτι τα αφεντικα του αποφασισαν να τον αποσυρουν αφου εξετελεσε την αποστολη του!!! Στην συνεχεια να σας ενημερωσω μας προεκυψε 73 χρονο νεοταξικο φιντανι δικηγορος της πολης μας που παρολο που προσπαθησε να συνεχισει το εργο του προηγουμενου δεν τα καταφερε βεβαια με τα γραφομενα  μας  τον οδηγησαμε στην αποσυρση  οπως θα οδηγησουμε και σενα καταρριπτονταστις νεοταξικες αποψεις σας!!! Τωρα μας προεκυψε ενα ακομα νεοταξικο τσιρακι που προσπαθει φιλοτιμα γιατι οφειλω να ομολογησω εχεις και θετικα σημεια που θα τα αναφερω παρακατω, αλλα στο τελος θα σε στειλουμε στην εφημεριδα σου τον πτολεμαιο χωρις να εννοουμε οτι δεν μπορει να γραφει ενα αρθρογραφος αλλης εφημεριδας. Αυτο που γραφεις για τον ερωτα εμεις εχουμε ερωτα με τον Χριστο εσυ μαλλον απο οτι βλεπω εχεις ερωτα με τον αρχαιο πολιτισμο γιατι βλεπω πολλες επισκεψεις σε θεατρα αρχαιολογικους χωρους δημοσιευμενα στο φεισμπουκ. Εσυ με τι εισαι ερωτευμενος ? 

   Στα επομενα κομματια οφειλω να ομολογησω οτι στις επομενες γραμμες τις επιστολες βαζεις σε λογικη σειρα τα γεγονοτα με την αναφορα σου στο 15ο κανονα .

     Η συνεχεια δεν ειναι η αναλογη γιατι πεφτεις απο λαθος σε λαθος.

    Απο ποτε αγαπητε το ποιμνιο ειναι ετεροκλητο συνονθυλευμα .

  Το ποιμνιο αγαπητε φαντομα της θεολογιας αποφασισε να παιξει το  ρολο του πορτιερη (αυτη η εκφραση μου θυμιζει μπαρ) γιατι το πρωι ανενημερωτε θεολογε 26 ιερεις απο το ιερατειο της Πτολεμαιδας συμπεριλαμβανομενων και των ιερεων που ηρθαν με το ετσι θελω να μπουν το απογευμα  της τριτης στη μονη εβαλαν φαρδια πλατια την υπογραφη τους σε κειμενο που ελεγε οτι δεν θα προσελθει κανενας τους!!!!!       Προτεινω να δεις το βιντεο με τις δηλωσεις του πρωτοσυγγελλου νικηφορου απο το 16.12 εως το 18.10 (το βιντεο υπαρχει στο eordaia.org) οτι οι νομικοι συμβουλοι της μητροπολης τον συμβουλεψαν οτι μπορει να παει να προσκυνησει στην αγια τραπεζα ενω το πρωι εβαλε την υπογραφη του να μην παει!!!! Τι ηθελες  να κανουν οι πορτιερηδες της μονης οπως υποτιμητικα τους λες, αυθεντια της θεολογιας .

   Τολμας και μιλας για καντιωτικες δεσποινιδες και μονο το ονομα καντιωτη που περιεχει η λεξη να πλενεις το στομα σου οταν λες  τετοιες απαραδεκτες εκφρασεις για πιστες κυριες. Ντροπη σου νεοταξιτικο θεολογικο σκουληκι εσυ σε ποιους εισαι αφιερωμενος θα ηθελα πολυ να μαθω.συμπεριφερθηκαμε λες στον πρωτοσυγγελο αναγωγα τι ηθελες δηλαδη να κανουμε να τον υποδεχτουμε με κλαδους βαιων οταν το πρωι υπεγραψε να μην ρθει και το βραδυ οι νομικοι συμβουλοι της μητροπολης του ειπαν οτι μπορει να ερθει!!! Εδω δεν ηρθε ο μητροπολιτης μας εκτος αν ο πρωτοσυγγελος αυτοπροηχθη σε μητροπολιτη.

    Εισαι εντελως ασχετος και ανενημερωτος.αν θελεις δωσε μου την διευθυνση σου να σου στειλω τα εγγραφα που το αποδεικνυουν για να σταματησεις να λες ασυστολα ψεματα.

   Τοσο κατρακυλα απο ενα θεολογο δεν το περιμεναριζώματα ζιζανιοφόρα,«κάλαμοι οξυγράφοι» και «μάρτυρες του μεγίστου αγώνος της πίστεως»,αυτα τα εμαθες στην σχολη σου η σε κανενα πεζοδρομιο, τοσο δηλητηριο ουτε κομπρα δεν πεταει !!!

 Εσυ που  κανεις τον αγωνα σου στις παραλιες στα αρχαια θεατρα, στις αρχαιες κολωνες δεν σε ειδαμε να εχεις καμια φωτογραφια σε εκκλησια στο φεισμπουκ αλλα οπως ολοι αυτοι που εσυ τους ισοπεδωνεις με τα φαρμακερα λογια σου θα σου πουν με μια φωνη ο καθενας να κοιταει το παλουκι στο δικο του το ματι.  Δηλαδη πηγες στο μοναστηρι να αναψεις κερι και να προσευχηθεις η πηγες να κανεις ρεπορταζ για τον πτολεμαιο που επειδη η εφημεριδα σας ηταν κλειστη το εστειλεστην επιστολη  στο εορδαια τοσο πολυ ηθελες να το δημοσιευσεις γυρω στις 9.50μμ.!!!  Πηρες σιγουρα τις ευλογιες της αγιας παρασκευης!!!

   Δημοσιευσες αυτην την επιστολη την ημερα μνημης της αγιας δεν σεβαστηκες ουτε την αγια ουτε τους πιστους.  Θα στο πω λιανά και φρόντισε να το καταλαβεις οτι αν δεν ζητήσεις συγγνώμη για τον σκανδαλισμό που προκάλεσες θα δημοσιευσω την επιστολη σου χωρις να θελω να σε εκβιάσω στα φιλαράκια σου στο φεισμπουκ εκτος κι αν αυτοι υποστηριζουν τα ιδια. Οι ρασοφοροι που λες οτι ηταν εκτος τοπου και χρονου ενω εσυ με αυτα που γραφεις εισαι εντος χρονου !!!!

   Τι επρεπε να κανουν να ακουσουν εσενα και να μην ηταν αλληλεγγυοι μηπως και εγραφες κανενα θετικο σχολειο.  Οι αλληλεγγυοι καλογεροι που μιλας χωρις να ξερεις τιμουν το περιβολι της παναγιας του αγιου ορους και στην ουσια αυτο που κανεις ειναι σαν να βριζεις την  παναγια !!!! Τολμας και χαρακτηριζεις ενα πλασμα του θεου τυπο λες και ειναι κανενας νταβατζης απο μπαρ!!!! Σε προκαλω να δεις το 20 λεπτο απο τα επεισοδια και θα ακουσεις τον πρωτοσυγγελο να λεει με θρασος στο γεροντα που υπηρετει το μοναστηρι 45 χρονια «γιατι δε φευγεις»!!!

     Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα!!στο τελος της επιστολης σου μας κανεις τον πολυξερο οτι δεν ξερουμε απο πηδαλιο και οτι καταφερομαστε εναντιον σεβασμιων ιερεων γιατι ο σεβασμιος που σταζεις μελι για το προσωπο  του εστειλε εγγραφο που απαιτουσε την παραδοση της κινητης και ακινητης περιουσιας της μονης ,δεν του εφθανε το παλατι που εχει κτισει θελει και το φτωχικο καλυβι .

   Τοσο γλυψιμο προς το προσωπο του ανεκδιηγητε θεολογε δεν χρειαζετε να  γλυφεις τοσο υπαρχουν καλυτεροι γλυφτες απο σενα. Τα υπολοιπα θεολογικα που γραφεις να κοιταξεις να βαζεις και τις αντιστοιχες παραπομπες. Κριμα εισαι και μεταπτυχιακος θεολογος !!! 

Υ.Γ. σκεφτομαι να στειλω μειλ στο αφεντικο σου στην εφημεριδα να σου δωσει αυξηση για να κανεις περισσοτερες μερες διακοπες,γιατι το ρεπορταζ σου ηταν υπεροχο φαντομα της θεολογιας!!!το κειμενο σου αποτελει ενα οχετο υβρεων που ομοιο του δεν εχει ξαναγραφτει στην ιστορια της θεολογιας!!!!

Υ.Γ. θα ακολουθησει και δευτερη απαντηση στο mail της 30-7-2017 που ο εν λογω θεολογος εχει απομονωσει συνειδητα τα κομματια του κειμενου που μπορουσε να απαντησει και εκανε γαργαρα τα ουσιωδη!!!

ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
apotixismenos@gmail.com