Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Έγγραφο-αποκάλυψη: Το υπουργείο Παιδείας προπαγάνδιζε μήνες στα σχολεία την αλλαγή φύλου – Διοργάνωνε συνέδρια υπέρ των γκέι και των τρανσέξουαλ σε Δημοτικά



Την ανωμαλία δεν μπορεί να την δεχθεί η κοινωνία.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως φυσιολογικό να αναγνωρίζεται ένας γκέι ή ένας τρανσέξουαλ και να έχει τα ίδια ή και περισσότερα δικαιώματα από τους «στρέιτ».


Προπαγάνδα και επισήμως υπέρ των γκέι, των τρανσέξουαλ και του δικαιώματος αλλαγής φύλου από τα 15, έκανε η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων πριν φέρει στην Βουλή το νομοσχέδιο που πηγαίνει κόντρα στη φύση και στην κοινή λογική, αλλά ικανοποιεί ακόμη κάποιες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και εν δυνάμει ψηφοφόρους του.



Όπως φαίνεται από έγγραφο του υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα τη Γενική Διεύθυνση Σπουδών, τους προηγούμενους μήνες ανελήφθησαν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της αναγνώρισης αλλαγής φύλου και μάλιστα μέσα στα σχολεία. Οι συριζαίοι θέλησαν να μυήσουν τους εκπαιδευτικούς, με προφανή στόχο τους μαθητές των Λυκείων, των Γυμνασίων, ακόμη και των Δημοτικών στο δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης, όπως τουλάχιστον αυτοί το εννοούν.

Ιδού το έγγραφο:




Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως φυσιολογικό να αναγνωρίζεται ένας γκέι ή ένας τρανσέξουαλ και να έχει τα ίδια ή και περισσότερα δικαιώματα από τους «στρέιτ». Τους φυσιολογικούς ανθρώπους τους βάλαμε σε ένα κουτάκι και θέλουμε να αποδείξουν πώς υπάρχουν και άλλα κουτάκια που μπορούν να μπουν δίπλα. Ε, όχι. Την ανωμαλία δεν μπορεί να την δεχθεί η κοινωνία.

Εκείνο που είναι και το εγκληματικό είναι, ότι, άντε και δέχεται κάποιος την διαφορετικότητα του άλλου. Γιατί όμως πρέπει αυτή να επιβληθεί; Γιατί πρέπει να γίνει σημαία στο Σύνταγμα και γιατί να εμπλακεί το υπουργείο Παιδείας σε ένα τέτοιο ζήτημα, που αντί να μορφώσει τους μαθητές, να τους μάθει την ελληνική ιστορία που είναι και άμεσα συνυφασμένη με την θρησκεία του τόπου κοιτάζει να τα ισοπεδώσει όλα;

Ο λόγος είναι πώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (επί τους παρόντες θα εξαιρέσουμε τους ΑΝΕΛ μέχρι να δούμε τί ακριβώς θα πράξουν) είναι πειθήνιο όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλει τα πάντα διαλυμένα για να μπορεί να τα ελέγχει. Έτσι λοιπόν και το υπουργείο Παιδείας πραγματοποιούσε και Συνέδρια για την προαγωγή των gay και των trans και καλλιεργούσε κλίμα για να φέρει σήμερα το νομοσχέδιο αλλαγής φύλλου εδώ και τουλάχιστον μερικούς μήνες στα σχολεία.

Όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο που έχει ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου του 2017 και αποδέκτες όλες τις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Αττικής το υπουργείο Παιδείας διοργάνωσε Συνέδριο με θέμα «Καλές πρακτικές για την διαμόρφωση συμπεριληπτικού σχολικού πλαισίου πάνω σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και χαρακτηριστικών φύλου».


Το Συνέδριο όπως φαίνεται και από το έγγραφο που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ιωάννης Παντής πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Μαρτίου του 2017 στο 66ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και μπορούσαν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο και εκτός ωρών λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να πτοείται ούτε από τις αντιδράσεις σε πολιτικό επίπεδο, ακόμη και από τον κυβερνητικό εταίρο ΑΝΕΛ, ούτε από τις αντιδράσεις της Εκκλησίας και της κοινωνίας. Η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους που σπάνια τοποθετείται αντέδρασε έντονα στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου στα 15 χρόνια.

Σε επιστολή που απέστειλε προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρο Κοντονή και Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, αλλά και τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους διερωτάται αν είναι δυνατόν να «καταστρατηγείται απροκάλυπτα ο νόμος του Θεού».

Οι Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των Είκοσι Ιερών Μονών του Αγίου Όρους στην επιστολή τους, διερωτώνται μάλιστα ποιοι ορθόδοξοι βουλευτές θα προχωρήσουν στην ψήφιση ενός τέτοιου νόμου. «Αναφορικώς με το προς ψήφιση νομοσχέδιο διερωτώμεθα πλέον τι μας επιφυλάσσεται στο μέλλον!» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Ζητούν από τους πολιτικούς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και προτείνουν να αποσυρθεί το εν λόγω νομοσχέδιο και να κληθεί να αποφανθεί επ’ αυτού ο ελληνικός λαός – προφανώς μέσω δημοψηφίσματος.

Οι Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των Είκοσι Ιερών Μονών προσθέτουν μάλιστα ότι είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν σθεναρά στις κυβερνητικές επιλογές γιατί όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αν δεν το πράξουν θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους τους.

Η κυβέρνηση όμως αρκείται στις δηλώσεις ικανοποίησης που προκάλεσε στο «αδελφάτο» η απόφαση της για την αλλαγή φύλου. Τέσσερις οργανώσεις μάλιστα που δουλεύουν πάνω στα δικαιώματα των τρανς κατέθεσαν και 23.782 υπογραφές.

Όπως αναφέρουν και σε κοινή ανακοίνωση τους που συνοδεύει τις υπογραφές «Ελλάδα κάνε το Σωστό: Η καινούργια νομοθεσία πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των τρανς ατόμων» και έχει την υποστήριξη των οργανώσεων Transgender Europe και ILGA Europe»

.https://www.pentapostagma.gr/