Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Υπεγραψε ο Προκοπης Παυλοπουλος το νομοσχεδιο για την αλλαγη φυλου

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ;

Ιουστ. Μπαρδακας

Νόμος του κράτους θεωρείται πλέον και επίσημα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που αφορά στη νομική κατοχύρωση της ταυτότητας του φύλου.
Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε την Παρασκευή (13/10/2017) το σχετικό νομοθέτημα.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος….

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ;

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε και η υποδοχή του Εξοχοτάτου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος έτυχε θερμοτάτης υποδοχής από τον οικείο Ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο, στην είσοδο του Ιερού Ναού. Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Προέδρου, ενώ τον προέτρεψε να υποστηρίξει τα δίκαια της εκκλησίας διότι Ελληνικό κράτος…(http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika)
Μητροπολίτης Ιγνάτιος προς Παυλόπουλο: «σας ευχαριστούμε πολύ που αγαπάτε και προστατεύετε την αγία μας Εκκλησία».
Πώς την αγαπάει και πώς την προστατεύει σεβασμιώτατε; Υπογράφοντας το διάταγμα για τη νομιμοποίηση του αισχρού συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων; Να τον «χαίρεστε» τον κο Προκόπη Παυλόπουλο σεβασμιώτατε!
Και σεις σεβασμιώτατε Νέας Κρήνης Ιουστίνε να τον «χαίρεστε» που στην προσφώνησή σας (στη Λάρισα) είπατε τα εξής: «Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας η παρουσία σας την προηγούμενη ημέρα στη Θράκη και σήμερα στη Θεσσαλία δείχνει ότι ξέρετε να τιμάτε, να σέβεσθε τα ιδανικά και την πίστη αυτού του τόπου. Περιφρουρήστε αυτές τις αρχές, διατηρείστε την Εκκλησία ελευθέρα και ζώσα».
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/