Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΟΙΜΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ; ΤΟ ΠΑΝ κ. ΘΕΟΚΛΗΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για π. Ιωάννης Ρωμανίδης

Ο μακαριστός Αυγουστίνος κατόρθωσε να τα ματαιώση. Τι πράττει τώρα η τοπική Εκκλησία; 

Ο κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ διώκει τους  Καντιωτικούς Αγωνιστές

Αποτέλεσμα εικόνας για π. Ιωάννης Ρωμανίδης
κ. ΘΕΟΚΛΗΤΕ ΣΥΓΧΡΩΤΊΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ
Στη Φλώρινα ο διαγωνισμός ομορφιάς Μακεδονίας «The Star of North»
Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ! ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
Στη Φλώρινα ο διαγωνισμός ομορφιάς Μακεδονίας «The Star of North»

Η Φλώρινα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον προκριματικό Δυτικής Μακεδονίας του Διαγωνισμού Ομορφιάς Μακεδονίας «The Star Of North 2017», την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 9.00 μ.μ., στο Cafe Bar «Οδός Ονείρων».
Ο Διαγωνισμός Ομορφιάς Μακεδονίας «Τhe Star of North» είναι ο έγκυρος διαγωνισμός ομορφιάς που ανέδειξε πλήθος πανέμορφα κορίτσια από κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίες διακρίνονται στο χώρο της μόδας, της διαφήμισης, αλλά και της υποκριτικής.
Τη λαμπερή βραδιά ομορφιάς θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εκπομπών Σόνια Δημητριάδου. Τη διαφημιστική προβολή ανέλαβαν η «Unique» με την «Εl Greco – Shop TV», τον συντονισμό η P.R. Executive «Unique» Ευγενία Λαδά και την επίβλεψη η Lara Simonyan.
Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε δώρα, υποτροφίες Σχολών Μοντέλων και συμβόλαια εργασίας στο χώρο του μόντελινγκ και της διαφήμισης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέες απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα ηλικίας 15-25 ετών (με έγκριση κηδεμόνα για κάτω των 18).
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποστείλετε e-mail στη διαφημιστική «Unique» (6946320619, advunique@yahoo.com, υπόψη κας Βίκυ Κωνσταντινίδη), με ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, ύψος, τηλέφωνο επικοινωνίας και δύο φωτoγραφίες (μία προσώπου και μία ολόσωμη) ή επικοινωνήστε με τη διεύθυνση του Cafe Bar «Οδός Ονείρων» (Κ. Καραμανλή 66, Φλώρινα, 2385023332).
Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι:
Εφημερίδα Παρασκήνιο
ThessNews
Atticanews.gr
Περιοδικό Times
Euro Channel
Shop TV
Neaflorina.gr
Εφημερίδα Ηχώ
Ράδιο Φλώρινα

Ράδιο Ρυθμός 104 FM
22489675_773870789453108_9099292199439504682_n