Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Άλλη μια φορά καταλύει το Ευαγγέλιο! Ευλογεί τον πόλεμο ενός ειδωλολάτρη!!! Επιστολή στήριξης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον Ερντογάν για την επιχείρηση στο Αφρίν

Επιστολή στήριξης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον Ερντογάν για την επιχείρηση στο Αφρίν | Newsit.gr

Ο οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στηρίζει την επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας" του τουρκικού στρατού στο Αφρίν της Συρίας - Σε αντίστοιχη κίνηση υποστήριξης προέβη και ο Αρμένιος Πατριάρχης στην Κωνσταντινούπολη - "Είναι ευχή της κοινότητάς μας, το έθνος μας να αναπτυχθεί γρήγορα σε ένα ασφαλές περιβάλλον τερματίζοντας την τρομοκρατία..."

Αίσθηση προκαλεί η επιστολή που έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσω της οποίας εκφράζει την στήριξή του στην επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας». Μια στρατιωτική επιχείρηση, που
διεξάγει ο τουρκικός στρατός στο Αφρίν της Συρίας και κατά τη διάρκειά της χάνονται ανθρώπινες ζωές!
Σύμφωνα με την επιστολή, ο κ.κ. Βαρθολομαίος εύχεται στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να στεφθεί με επιτυχία η στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» και παράλληλα εκφράζει την ευχή στην Τουρκία να επέλθει σύντομα η γαλήνη και στη Συρία ξανά η ειρήνη.
«Είναι παράδοση της εκκλησίας μας να προσευχόμαστε πάντα για το κράτος μας, για την υγεία των ηγετών μας και την ευτυχία του λαού μας. Δεν έχουμε ξεχάσει τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που μετανάστευσαν λόγω διαμαχών στην ευρύτερη περιοχή, ειδικά στη Συρία».
Και συνεχίζει, προσθέτοντας πως η εκκλησία προσευχόταν στον Θεό για να επιστρέψει η Ειρήνη στη Συρία με την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας».
«Είναι ευχή της κοινότητάς μας, το έθνος μας να αναπτυχθεί γρήγορα σε ένα ασφαλές περιβάλλον τερματίζοντας την τρομοκρατία, που έχει επηρεάσει όλους τους πολίτες μας, αλλά κυρίως τους Κούρδους πολίτες μας που ζουν στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας. Η αποφασιστικότητα του προέδρου Ερντογάν, ο οποίος απορρίπτει κατηγορηματικά την όποια σύνδεση της θρησκείας με την τρομοκρατία, αποτυπώνεται στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Προσευχόμαστε εσείς και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να επιτύχετε και η επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» να φέρει ειρήνη στην περιοχή, όπως «υπόσχεται» και το όνομά της».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος27/1/18, 9:53 μ.μ.
Ειδικά εμείς οι κάτοικοι των νέων χωρών που ο Κων/λεως όπως δήλωσε κατά την επίσκεψί του στη Θράκη μας θεωρεί "ενδοχώρα" του αισθανόμαστε προδομένοι, όχι βέβαια από τον επίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως διότι εκείνος, τη δουλειά του κάνει και ομιλεί για το... έθνος του (τους Τούρκους(!!!), υποστηρίζει την άποψη του Ερντογάν οτι η τρομοκρατία (εν προκειμένω του "ισλαμικού κράτους") δεν έχει σχέση με τη θρησκεία, προσεύχεται ... κατά των Κούρδων που όπως οι Έλληνες το 1821 ζητούν ένα δικό τους Κράτος. Αισθανόμαστε προδομένοι από την Ελληνική Εκκλησία και το Ελληνικό Κράτος, που ανέχονται να θεωρούνται ακόμα και στο 2018 "ενδοχώρα" του "οικουμενικού πατριαρχείου" οι νέες Χώρες της Ελλάδος, η Κρήτη, τα νησιά, η Μακεδονία, η Ήπειρος, η Θράκη μας και τυπικά μας παραχωρούν στα νύχια του.